Primer pla de Julia Otero

Julia Otero dona una gran notícia: «Al gener»

La locutora tornarà ben aviat a la ràdio

Julia Otero ja fa gairebé un any que està allunyada de la ràdio. Al febrer, la periodista va agafar la baixa laboral per a centrar-se en la salut.

 

I és que ella mateixa va anunciar que li havien diagnosticat un càncer de còlon. Ho va fer en ple directe, a l'espai que presenta a Onda Cero, el qual va haver d'abandonar per a sotmetre's a les dures sessions de quimioteràpia.

«La paraula càncer fa por, però estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies. Cal dir les coses pel seu nom», assegurava la locutora, convençuda que es recuperaria i que ben aviat podria tornar a treballar en el que més l'apassiona.

Julia Otero tornarà molt aviat després d'anunciar que el càncer ha remès

Afortunadament, els moments més complicats ja han quedat enrere, i la gallega ha conclòs satisfactòriament el tractament contra el càncer.

Primer pla de Julia Otero
Julia Otero ha guanyat la batalla contra el càncer | Catalunya Diari

«Ja no tinc "egoistes" (gran definició del professor López-Otín!). No en va quedar ni una, tot i que ja sabeu que han de passar cinc anys per a donar l'assumpte per tancat», deia a Instagram per a anunciar que s'havia recuperat.

El camí no ha estat gens fàcil per a ella. Mitjançant les xarxes socials ha anat mostrant l'evolució que ha fet i els efectes que la quimioteràpia li ha deixat al cos. Però mai ha perdut el somriure ni el gran sentit de l'humor que la caracteritza.

«Nou look. El cabell, debilitat, em demanava una estisorada. I sí, estic més prima. Us explicaria la dieta tan exitosa que he fet, però millor que no la proveu mai. Ja falta poc per a tornar a Onda Cero i a 'Julia en la onda'. Espero a tenir el permís dels bates blanques», deia a la mateixa publicació.

Tot i ser conscient que els anys vinents haurà d'estar en constant vigilància i molt controlada, Julia Otero no ha pogut evitar compartir la felicitat que sent ara que sap que aviat podrà tornar a la ràdio.

Se sent amb força i té moltes ganes de tornar als micròfons d'Onda Cero. Un desig que aviat farà realitat, cosa que alegra molt els seus seguidors.

Julia Otero deixa sense paraules els seus oients: posa data a la tornada a la ràdio

A l'última publicació que ha fet a les xarxes, Julia Otero ha anunciat la data exacta en què tornarà a la ràdio.

Julia Otero en un photocall
Julia Otero tornarà a la ràdio molt aviat | Europa Press

Ja han passat dos mesos des que va finalitzar les sessions de quimioteràpia i, després d'aquests mesos de descans, se sent totalment recuperada.

Per aquesta raó, la gallega no vol endarrerir més la reincorporació a la feina. Encara queden les festes de Nadal al mig, però ja té apuntat el gran dia al calendari.

Serà dilluns, 10 de gener, quan Julia es posarà novament davant dels micròfons d'Onda Cero. Una notícia que els seus oients han rebut amb molt d'entusiasme.

La periodista i subdirectora de l'espai de les tardes, Carmen Juan, ha fet una gran feina com a substituta, però la veritat és que es troba a faltar la locutora gallega.

Durant aquests mesos de recuperació, Julia ha estat allunyada de la feina, però no de la ràdio. Ha seguit molt de prop la tasca dels seus companys i fins i tot ha optat per fer alguna sorpresa als estudis.

Un parell d'ocasions, Otero ha acudit com a convidada al seu propi programa. La primera visita va ser el 18 de març, i uns mesos més tard, al setembre, hi va tornar amb motiu de l'inici de la nova temporada.

El 10 de gener tornarà als estudis, però aquesta vegada no serà una visita esporàdica. Ara, de manera definitiva, tornarà a agafar les regnes de l'espai radiofònic que tant estima.