Fotomuntatge dels actors i actrius de 'La que se avecina' i Verónica Forqué

'La que se avecina' ja va salvar la vida de Verónica Forqué fa uns anys

La sèrie de Telecinco va ser un salvavides per a Verónica Forqué, que patia una profunda depressió

Verónica Forqué va morir aquest dilluns al seu domicili de Madrid amb 66 anys després d'acabar amb la seva vida. Amb el pas dels dies, van apareixent nous detalls de la vida de la cèlebre artista espanyola, que tant va fer gaudir el gran públic.

Una cosa que va intentar amagar Verònica durant tota la seva vida va ser que va patir depressió diverses vegades. Una la va patir quan es va separar de qui va ser el seu marit durant 30 anys, el director de cine Manuel Iborra i amb qui va tenir una filla en comú, María.

Veronica Forqué en un photocall
Verónica Forqué va tenir una filla amb el director de cine Manuel Iborra | GTRES

Un altre moment delicat que va viure l'actriu madrilenya va ser la pèrdua del seu germà Álvaro, que la va deixar molt tocada anímicament, ja que sempre havia estat molt unida a ell i la seva depressió es va accentuar després de perdre'l.

Verónica Forqué va confessar tot el que la va ajudar 'La que avecina'

Fa un any i mig, cap a l'abril del 2020, Verónica Forqué participava en el programa 'Entre ovejas' al costat de Xuso Jones. Els dos convidats van acompanyar Zacarías en part de la seva pastura amb les ovelles, podent xerrar distesament sobre la seva vida.

Imatge d'Isabel Ordaz i Verónica Forqué interpretan els seus respectius papers a la sèrie La que se avecina
Verónica Forqué i Isabel Ordaz, unides per 'La que se avecina' | GTRES

En aquesta entrega, Verónica Forqué es va obrir en canal i va revelar els problemes que va tenir mentalment sense voler amagar que va patir depressió. Per fi, l'actriu de 'Kika' o 'Pepa y Pepe' es mostrava vulnerable davant de les càmeres de TVE.

A la seva ruta van conèixer Valentín, el germà de Zacarías, i un dels detalls que més va agrair l'actriu va ser poder ser gairebé anònima entre els pastors.

«Després de 34 anys amb ell, que ha estat l'amor de la meva vida, s'ha acabat»

Això sí, alguns recordaven Forqué de la seva participació a 'La que se avecina'. Concretament, el pastor recordava haver-la vist a la sèrie com a María Teresa Sáenz de Tejada, l'alcaldessa de Madrid que compartia trames amb Enrique i Araceli a la vuitena temporada de la sèrie.

Zacarías volia saber què passava quan s'apagaven les càmeres, ja que hi havia un nombrós repartiment. «Mals rotllos?», li preguntava a Forqué.

Imatge de Manuel Iborra i Verónica Forqué junts i abraçats
Manuel Iborra i Verónica Forqué van estar casats 30 anys | Cedida

Tot i la pregunta capciosa, Verónica Forqué va parlar d'aquella època amb un gran afecte. «Vaig ser molt feliç, però tenia una depressió molt gran, havia estat molts anys vivint en parella i amb una filla meravellosa, però vaig deixar d'estimar-lo. Després de 34 anys amb ell, que ha estat l'amor de la meva vida, s'ha acabat», explicava.

«Quan em vaig adonar que ja no l'estimava més em vaig venir a baix. Se'm va venir el món a sobre. Què faré ara? Com que no l'estimo? Però i la meva vida ara sense estimar aquest home? I la meva filla? Com li ho dic?», es preguntava l'actriu.

L'actriu Verónica Forqué, en una sessió de fotos feta el 2013
Verónica Forqué, l'actriu que va fer riure una generació sencera | Europa Press

«Va ser una pujada i una gran sort»

L'actriu de 'Kika' estava en una etapa molt difícil de la seva vida on tot va canviar d'un dia per l'altre i ho va agrair. «Els de 'La que se avecina' em van trucar en aquell moment i per mi va ser molt bo perquè vaig haver de sortir de casa, vaig haver de posar-me a estudiar i a treballar».

«Per mi va ser una pujada i una gran sort, llavors sempre dono moltes gràcies per aquesta oportunitat perquè em va treure molt», explicava així l'actriu que aquest paper li va valer per superar la separació amb Manuel Iborra.

Alhora, Forqué va confessar en aquell programa que va acceptar una feina al teatre, cosa que també va ser positiva per a ella en la seva batalla contra la depressió.