Terelu Campos veu amenaçada la seva familia

El bebè que Terelu Campos va perdre: qui hauria estat el pare

Terelu Campos ha confessat que va estar a punt de ser mare per segona vegada

Terelu Campos ha trobat al seu bloc de la revista 'Lecturas' un espai per donar la seva opinió sobre diferents temes i també per revelar fets de la seva vida. En concret, ara ens ha sorprès amb una notícia que està en boca de molts.

En aquest sentit, ha explicat que va estar a punt de ser mare per segona vegada. Tot i això, l'embaràs no va anar a bon port. I això, ara, ha despertat la curiositat per saber qui podia haver estat el pare d'aquest bebè.

Terelu Campos va tenir un segon embaràs

Terelu és mare d'una única filla, Alejandra Rubio, que és fruit del seu segon matrimoni amb Alejandro Rubio. Tot i això, ara ha confessat que aquesta podria haver tingut un germà.

Terelu Campos i Alejandra Rubio
Terelu Campos va estar a punt de donar un germà a la seva filla Alejandra Rubio. | GTRES

Al seu bloc, ha relatat que «com tots sabeu, m'he casat dues vegades, però he tingut unes quantes parelles sòlides. Amb una, passats els 40, vaig tenir un embaràs ectòpic». Aquest embaràs es produeix quan l'òvul fecundat s'implanta i creix fora de l'úter.

Sobre aquesta gestació ha explicat que es va produir en un moment en què «desitjava quedar-me embarassada. La naturalesa i la vida és molt sàvia i allò es va truncar, perquè potser no era el moment ni les circumstàncies ni res que fos positiu».

De la mateixa manera, la presentadora ha reconegut que veure truncat el somni de tornar a ser mare va ser «un pal a la meva vida». Això sí, ha deixat clar que «ho vaig superar sense cap mena de problemes. Amb el pas del temps vaig aprendre que si això es va engendrar malament biològicament va ser per alguna cosa».

Així mateix, la filla gran de María Teresa Campos ha afirmat que mai revelarà la identitat de qui hagués estat el pare d'aquest nadó. En aquest sentit ha assegurat que «la identitat d'aquest home quedarà a la privadesa que s'ha guanyat, perquè no és una persona pública. A una persona a qui he estimat, mai li fotria la vida».

Qui va poder ser el pare del segon fill de Terelu Campos?

De manera contundent, la col·laboradora de televisió ha deixat clar que no dirà l'home amb qui va poder tenir el seu segon fill. Però el fet que hagi explicat ara aquest secret ha provocat que comencin a circular apostes sobre això.

Si analitzem la vida sentimental de Terelu, hi ha dos homes que tenen més probabilitats d'haver estat pare amb ella. Compleixen amb els detalls que ha desvetllat: són anònims i van estar al seu costat passats els 40 i en moments complicats de la seva vida.

D'una banda, ens vam trobar amb Salvador Pérez amb qui va estar sortint el 2010. Ell és advocat i van mantenir una relació en una etapa que ella va definir com a difícil. Van viure una història molt bonica que, pel que sembla, va acabar per la diferència d'edat, ja que ell tenia 28 anys i ella 44.

Tot i haver trencat, avui són molt bons amics. És més, la malaguenya li té un enorme afecte com ha demostrat anys després parlant-ne meravelles. Terelu el va definir com «un home fantàstic i una persona atenta i generosa».

La segona opció com a pare del bebè seria Carlos Pombo, pilot d'avió. Van iniciar una relació l'any 2013, que es va allargar durant dos anys. Pombo va ser un suport molt important per Terelu quan van diagnosticar-li el càncer. Després de posar fi a la seva història d'amor, fins i tot hi va haver rumors de reconciliació per l'amistat que mantenien.

Aquests són els nostres dos candidats, però també hi ha la possibilitat que fos algun home que no va transcendir a la premsa. Què en penses tu?