Ortega Cano i Rocío Jurado

El que no va explicar Rociíto: L'opinió real de Rocío Jurado sobre Ortega Cano

Un ex de 'Sálvame' treu a la llum un document que posa contra les cordes Rocío Carrasco

L'homenatge de Rocío Carrasco a la seva mare Rocío Jurado segueix generant diferents reaccions segons el medi que siguin procedents. En aquest cas, 'EsDiario' assegura que ha fet un tomb a l'assumpte de l'herència de la de Chipiona i qui eren per a ella les persones més importants a la seva vida.

El periodista Jesús Manuel Ruiz ha publicat un article on afirma que a l'homenatge a Rocío Jurado no es va emetre un vídeo molt controvertit. Un document d'una mica menys de dos minuts que hauria posat contra les cordes la filla de Rocío Jurado, ja que la cantant s'hi mostra contundent parlant del que fos el seu marit.

Rocío Carrasco somrient a càmera
Rociíto ha estat criticada per Jesús Manuel Ruizuna estrella televisiva | GTRES

Jesús Manuel Ruiz deixa retratada Rocío Carrasco

Jesús Manuel va ser presumptament apartat de 'Sálvame' per criticar en excés Rocío Carrasco, cosa que la 'cúpula' no va acceptar. Fa mesos que el periodista no és a Telecinco

Jesús Manuel Ruiz
Jesús Manuel Ruiz ha destapat un vídeo que canvia el que ha dit Rociíto sobre Rocío Jurado i Ortega Cano | Mediaset

Jesús Manuel va explicar que fa un parell de dies un familiar de José Ortega Cano va enviar un vídeo a 'EsDiario'. «Un document de mesos abans que morís Rocío Jurado, i és un veritable diari i una claríssima declaració de les seves últimes voluntats», destacava el periodista.

"Ortega Cano és la persona més important de la meva vida, a banda dels meus fills"

L'excol·laborador de 'Sálvame' descriu el vídeo en qüestió i afirma que Rocío Jurado ho deixa clar: Ortega Cano era la persona més important de la seva vida juntament amb els seus fills. Segons Ruiz, la «el 'diestro' és l'home que li va canviar la vida i li va donar una nova oportunitat per ser feliç».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
Rocío Jurado lloa José Ortega Cano en un document inèdit | GTRES | cedida
Rocío Jurado posava pels núvols el seu marit Ortega Cano dos anys abans de morir | cedida

El document gràfic esvaeix els dubtes, segons Jesús Manuel. I ara, recorda, «s'ha de saber si en algun dels contenidors que es van guardar el 2008 apareixerà alguna carta o diari o manuscrit que contradigui la mateixa cantant».

De fet, l'ex de les tertúlies de 'Sálvame' suggereix la possibilitat que la mateixa Jurado desmenteixi Rocío Jurado. «Remota la possibilitat. Potser existeix. Real o inventada», deixa caure l'extertulià de Telecinco.

"Ha fallat la realitat de la folklòrica amb el torero"

Segons el testimoni de Jesús Manuel el vídeo evidencia com n'és d'important Ortega Cano per a Rocío Jurado. La cantant, a la gravació, reconeix que «si en algun moment decideix tornar a les arenes, ell[Ortega Cano]serà el que decidirà».

Jurado hi assegura que respectarà «la decisió del meu marit, perquè jo el que més vull al món, a banda dels meus fills i els meus néts, és José Ortega Cano». «Jo donaria el que no tinc per ell», declarava Rocío Jurado un parell d'anys abans de morir.

Jesús Manuel insisteix que «el misteri dels contenidors el coneixerem a poc a poc». A més, ha explicat que d'entre els estris arxivats de Jurado, Gloria Camila espera poder obtenir algun objecte personal de la seva mare, perquè «no en té res». «L'haurà de reclamar, encara que sigui un mocador», exposa el periodista.

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall

El periodista reflexiona que Jurado tornarà momentàniament a la televisió. «Les seves entrevistes, els seus moments, el seu art...», exposava.

A més, ha esmentat que passaran pel plató l'home que més la va conèixer des de l'amistat més familiar, Hilario López Millán, i Juan de La Rosa, el secretari de Rocío Jurado i qui va criar Rocío Carrasco.

«D'entre tots els vídeos que es presenten a 'El último viaje de Rocío' només en falta un. El diari de Rocío Jurado sobre el seu marit; la resta està explicat, va faltar la realitat de la folklòrica amb el torero», conclou Jesús Manuel.