Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miki Nadal a 'MasterChef Celebrity'

La confessió de Miki Nadal: «Li vaig posar les banyes per tots els costats»

Miki Nadal explica com va ser la relació amb la seva primera dona

Miki Nadal continua el seu periple pels programes de televisió després d'haver estat un dels guanyadors de la sisena edició de 'Masterchef Celebrity'. Durant el concurs, l'humorista va rebre la visita dels seus éssers estimats. La seva filla, el seu germà Javier i la seva cunyada Ana van estar presents en les darreres entregues del programa per donar-li ànims.

En un dels darrers programes, la dona del seu germà va explicar una anècdota que va sorprendre tots els presents. Un fet molt peculiar que Miki Nadal va rememorar en la visita a 'La Noche D', el programa de Dani Rovira a TVE.

En aquest sentit, quan Miki tramitava els papers per casar-se, va saber que no podia fer-ho perquè ja estava casat. Però no només això, sinó que la seva suposada esposa era la seva cunyada Ana, la dona del seu germà.

Miki Nadal es va casar amb la seva cunyada

Cal recordar que fa uns dies es va donar a conèixer la notícia que un jove havia anat al casament del seu millor amic i va acabar casant-se amb la núvia. Un error a l'Administració Nacional de la Seguretat Social d'Argentina va confondre la signatura del testimoni amb la del nuvi

Doncs un cas similar li va passar a Miki Nadal al nostre país. La seva cunyada Ana, dona del seu germà Jorge, ja ho va avançar a 'Masterchef Celebrity', però Dani Rovira va tornar a treure el tema al seu programa.

«Què et va passar a l'hora de casar-te? Resulta que no podies perquè tu ja estaves casat», va començar dient el presentador. «Sí que m'havia casat, perquè la meva cunyada i el meu germà quan es van casar, al registre es van confondre i em va casar a mi amb la meva cunyada», va explicar entre rialles.

Miki no va saber que estava casat amb la dona del seu germà fins 22 anys després, quan l'humorista va voler casar-se amb la seva parella. En anar al Registre Civil per sol·licitar els tràmits, li van comunicar que ja estava casat i que, per tant, no ho podia tornar a fer.

«Feia 22 anys que estava casat amb la meva cunyada, amb dos fills, i el meu germà posant-me les banyes tot aquest temps amb la meva dona», va dir de broma. «El meu germà, el meu propi germà», va afegir.

«Li vaig posar les banyes per tot arreu»

L'anècdota no podia ser més surrealista, ja que durant dues dècades, Miki no va saber que estava casat amb la seva cunyada. A més, quan els del Registre Civil li van comunicar, van intentar convèncer-lo perquè recordés el dia que es va casar a Guadalajara. «Jo no m'he casat que recordi», explicava que li va dir al funcionari.

⬇️ Clica a sota per veure els 5 senyals a 'MasterChef' que podien haver salvat Verónica Forqué ⬇️

😱 NO PODIA MÉS ➡️

Després de repassar els papers, es van adonar que, efectivament, l'empleat va confondre la firma amb la del seu germà el dia del casament. D'aquesta manera, el col·laborador de 'Zapeando' es va casar amb la seva cunyada sense assabentar-se'n.

Miki va haver d'explicar-ho tot tant al seu germà com a la seva cunyada, mentre feia broma amb la situació. «I el meu germà solter i no ho sabia el ximple», va dir, provocant les rialles al plató.

Més de vint anys casat, durant els quals Miki reconeix les vegades que li va ser infidel a la seva suposada esposa. «I jo essent un bandarra, pobra cunyada meva, li vaig posar les banyes per tots els costats», explicava.

El primer divorci de Miki Nadal

Miki Nadal desitjava casar-se amb la seva parella d'aquell moment, Carola Escámez. Abans, però, havia de solucionar el petit problema que el mantenia unit a la seva cunyada. D'aquesta manera, va haver de «divorciar-se» de la dona del seu germà per poder contraure matrimoni amb Carola. Finalment, l'humorista i la seva nova dona es van poder casar el 2014, un matrimoni que va durar cinc anys i del qual va néixer la filla Carmen.

Miki Nadal i la seva exdona Carola Moreno en un photocall
Miki Nadal i la seva exdona Carola Moreno van viure un divorci turbulent | GTRES

Tot i això, la relació entre Miki i Carola no ha estat gens bona, van acabar separant-se amb una guerra judicial entre tots dos. Actualment, el col·laborador de 'Zapeando' està profundament enamorat de l'empresària Helena Aldea.