Verónica Forqué i la seva filla

El patrimoni i l'herència que rebrà María, l'única filla de Verónica Forqué

Verónica Forqué posseeix un destacat patrimoni després de llaurar-se una carrera

Verónica Forqué, traspassada aquest dilluns amb 66 anys després de posar fi a la vida, deixa un llegat gens menyspreable a la seva filla María Iborra. Els millors anys laborals de Forqué li van oferir uns ingressos que va saber invertir adequadament.

A més de tenir diverses empreses, comptava amb un patrimoni immobiliari rendible. Verónica Forqué, segons publica 'Vanitatis', posseïa quatre propietats a Cartagena, Múrcia: dos pisos que va comprar el novembre del 2019 i dos pàrquings adquirits el 2020.

María, la filla de Verónica Forqué
Verónica Forqué amb la filla Maria, en una imatge d'arxiu | GTRES

Aquests pisos, de 91 metres quadrats, estan ubicats en una urbanització de la ciutat. Tenen el permís d'ús de dues terrasses, que n'augmenten el valor. Els apartaments són a prop del mar, amb accés a la platja, jardins i piscines comunitàries.

Totes les empreses de Verónica Forqué

El 1994, Forqué va fundar la societat 'Bombón Helado SL', una productora de cinema i arts visuals, de la qual no s'ha registrat activitat des de fa molts anys. El 1992, l'actriu va fundar la societat amb el seu mateix nom, abocada a les arts escèniques, sense cap activitat actualment.

 
Veronica Forqué en un photocall
Verónica Forqué va aconseguir un gran patrimoni per la seva fructífera carrera | GTRES

'Bombón Helado SL' li va donar grans beneficis a Forqué i el seu exmarit, Manuel Iborra. Sens dubte, l'èxit més gran de l'actriu va arribar amb la sèrie 'Pepa i Pepe', que es va emetre el 1995 a TVE.

L'empresa de Verónica Forqué, que té un actiu de 175.000 euros i un capital social de 3.000, té seu social a Pozuelo de Alarcón. Allà va viure Forqué molts anys, en una urbanització localitzada en una zona residencial amb amplis jardins i edificis comunitaris.

Verónica Forqué: «Vaig estar molt assenyalada durant un temps»

Tot i tots els béns i propietats que té, en els seus inicis com a actriu, Verónica no ho va tenir tan fàcil com podria semblar. L'actriu havia comentat que l'acusaven d'estar endollada per ser filla del director de cine José María Forqué, cosa que va reconèixer que entenia.

Encara que volia ser psicòloga, va acabar triomfant al món del cinema, sent una icona als 80 i 90, a més de 'noia Almodóvar'. Però tot va canviar l'any en què es va separar del director de cine Manuel Iborra després de 30 anys casats.

Forqué va reconèixer al 'Diario de Navarra' que es va separar d'Iborra perquè «era incapaç de viure una realitat que no era veritat». Admetia que «és horrible adonar-te que no sents res per la teva parella, amb qui has estat 34 anys», però que en va sortir enfortida.

Primer pla de Verónica Forqué somrient
Verónica Forqué confessa que els seus inicis no van ser fàcils com a actriu | GTRES

La mort del seu germà va enfonsar Verónica Forqué

Uns mesos després de la ruptura, el seu germà Álvaro Forqué va perdre la vida. Verónica Forqué  va tenir depressió i va estar fora del focus mediàtic durant mig any, un temps en què va perdre deu quilos. 

A través de teràpia i demanant ajuda, tal com va poder avançar, explicava a la revista 'Hola' que «se surt i se surt més fort i millor, però cal l'ajuda de psiquiatres, de metges i del temps, a més de la força d'un mateix. La vida segueix».

Verónica va viatjar fins a vuit vegades a l'Índia. Segons explicava, tenia una fórmula: «seguir els grans mestres» era el camí «per no patir, viure el present, estimar el proïsme i estimar-te a tu mateix». A la tornada d'un dels viatges, va admetre que «gairebé mai s'aconsegueix, però l'intent hi és».