Jorge Javier Vázquez parlant

«Quina merda és la vida»: Torna el pitjor malson per a Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ha tret a la llum un dels calvaris de la seva vida

Jorge Javier Vázquez, si per alguna cosa es caracteritza, és per no tenir pèls a la llengua i per parlar públicament de qualsevol cosa, fins i tot si és personal. Bona mostra d'això és que fa un temps va explicar a 'Sálvame' els seus problemes amb Hisenda.

Uns problemes que ara ha tornat a posar sobre la taula a través del blog que té a 'Lecturas'. Allà ha deixat clar que ha estat i és un dels calvaris més grans de la seva vida.

Jorge Javier Vázquez relata el seu patiment amb Hisenda

Fa uns mesos, el català va explicar a 'Sálvame' tot el que li passava, segons ell, per culpa de l'Agència Tributària. Va revelar que aquest és un «organisme injust» perquè «no tots som iguals» davant seu, per això va posar d'exemple al rei emèrit.

A més, va exposar que «el pitjor que et pot passar és que aparegui». «Si vol destruir-te la vida», lamentava, «te la destrueix una».

Alhora, va explicar que el seu error va ser seguir «a ulls clucs» el que li va indicar el gestor que tenia contractat. A més, va arribar a reconèixer que li van arribar resolucions del 2009 que «abans estaven bé i ja no valen».

Precisament, un cop més s'ha sincerat sobre més maldecaps que la institució li ha provocat i li segueix provocant. Al blog, ha manifestat el risc que, segons ell, si apareix Hisenda «et diu que paguis».

Aparentment enfadat i manifestament contrari a les obligacions tributàries, ha etzibat: «Ai, quins il·lusos! Com si la cosa fos tan fàcil».

Tot seguit, ha estat rotund i ha prosseguit que «el dia que reps una carta d'Hisenda, «sàpigues que estat fastiguejat». Segons el presentador, «comença aleshores un calvari que pren forma el dia que et presentes davant de l'inspector corresponent. En aquest punt, comences a saber a què t'enfrontes».

A això ha afegit que mai pots preveure exactament «quan acabarà el 'via crucis'», ja que ha explicat «que les resolucions s'allarguen anys i panys». Per a ell, això, provoca un «consegüent» desgast psicològic i econòmic”.

Jorge Javier Vázquez con la boca ligeramente abierta mientras habla, visiblemente enfadado
Jorge Javier Vázquez ha reconegut viure un autèntic calvari amb Hisenda | GTRES

En aquest punt, ha dit que el patiment és generat per culpa de tot el que el procés comporta. S'ha referit al fet d'haver de contractar advocats, que ho defensin davant la justícia, que aquesta no doni la raó i sigui necessari presentar un recurs.

A més, a tot plegat, segons ell, s'hi uneix el fet que si es venç, «la victòria penjarà d'un fil». «Sempre, sempre», insisteix, «apareixerà un paperet per recordar-te que el que havies guanyat no estava tan clar».

Jorge Javier ho té clar. «Tot a Hisenda està dissenyat perquè no vagis als tribunals i paguis sense dir ni piu. Perquè saben que, si vas a judici, és força probable que perdis moltes coses».

De la mateixa manera, ha admès que «acceptar la sanció i la multa és el més sa psicològicament, però alhora inassumible sabent que estan sent profundament injustos». 

Jorge Javier Vázquez dóna detalls dels seus problemes amb Hisenda

El presentador de 'Sálvame' ha explicat més fets. En concret, ha manifestat que es va equivocar perquè no parlar públicament sobre aquests problemes. Es penedeix del seu silenci, provocat per la covardia.

Però, a parer seu, en tot moment, Hisenda «t'aconsella que no diguis absolutament res perquè els inspectors s'ho prenen molt malament i les conseqüències poden ser nefastes».

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier Vázquez ha estat clar i pessimista també parlant dels problemes amb l'Agència Tributària | GTRES

En conclusió Jorge Javier s'ha mostrat pessimista i emprenyat amb la situació que viu per culpa dels seus problemes tributaris. De nou, ha lamentat la por i la «porqueria de viure amb la sensació que calladets estem més macos. Quina merda és la vida, de vegades!».