Angy Fernández i Verónica Forqué

Angy Fernández deixa en xoc els seus: «Em sento identificada amb Verónica Forqué»

Angy Fernández va revelar els problemes que ha tingut amb la depressió, comparant-los amb els soferts per Verónica Forqué

Angy Fernández  va ser una de les convidades al programa de 'Todo es verdad', que ahir va estar dedicat a la qüestió de la salut mental. L'espai presentat per Risto Mejide va recordar la terrible pèrdua de Verónica Forqué juntament amb diversos experts en la matèria.

A més, l'actriu i cantant Angy Fernández i el famós de la televisió Javi Martín, van explicar la seva experiència en primera persona sobre els problemes amb la depressió. Angy sempre s'ha esforçat per visibilitzar els problemes relacionats amb la salut mental, cosa que va tornar a fer al programa de Cuatro.

Fotomuntatge d'Angy Fernández fa uns anys i actualment
Angy Fernández ha parlat sense embuts de la depressió que va patir | LND

Angy Fernández se sent identificada amb Verónica Forqué

L'actriu va parlar sense embuts i va revelar que se sentia identificada amb algunes de les paraules que VerónicaForqué  va pronunciar al seu dia. La veterana actriu es va treure la vida aquest dilluns al seu domicili de Madrid. Setmanes abans, havia confessat que havia patit dues depressions els últims anys.

Per Angy Fernández, va ser molt difícil veure patir Verónica Forqué a 'MasterChef Celebrity'. Un tros del programa es va fer viral, en què l'actriu explicava per què deixava el programa de talent culinari. No podia més, i Angy va confessar que ella també ho havia sentit, per la qual cosa li semblava dura la situació.

Angy va apuntar que va patir depressió i ansietat des dels dinou anys, encara que des de fa tres anys està millor. Fa anys que va a teràpia, i explica que si tornés a viure una situació semblant, «tindria més eines».

De fet, compartir la seva experiència amb els seus seguidors a les xarxes socials ha servit perquè alguns d'ells li demanin ajuda, segons explica..

Angy Fernández tenyida de pèlroig
Angy Fernández s'ha sentit identificada amb Verónica Forqué | Instagram

L'actriu desvetllava a 'Todo es verdad' la importància que ha tingut el seu cercle proper per a ella. No ha tingut mai cap problema a parlar amb la seva mare i els amics del que sentia i vivia. «La gent que em coneixia notava que estava malament, i em volien ajudar», confessava a Risto Mejide.

Angy Fernández va enviar un missatge a aquelles persones que també puguin travessar una depressió o per als que tinguin gent propera en una situació semblant. Els consells són clars. «Que no s'avergonyeixi, no estem sols, molta gent està patint això, cal tenir empatia».

En aquest sentit, Angy ha advertit que si es nota alguna actitud diferent en persones properes, cal ajudar de la manera que sigui possible.

Risto Mejide recolza el relat d'Angy Fernández

Angy Fernández ha volgut destacar a 'Todo és verdad' un aspecte vital, com és l'empatia i la cura que cal tenir a les xarxes socials. «Cal pensar en el mal que fem les persones que són a l'altra banda», insistia. 

Risto Mejide i Angy
Risto Mejide ha donat suport al discurs d'Angy Fernández a 'Todo es verdad' | Cuatro

Després de les seves paraules, Risto Mejide ha opinat i ha destacat el masclisme implícit que desprenen alguns dels missatges existents a les xarxes. Així, criticava que mentre ell rep crítiques, la seva dona en pateix per coses que ell mateix ha dit. Ella pateix ciberbullying i assetjament» confessava el presentador.

«Aquests covards, que s'amaguen darrere d'un compte anònim», deia, «intoxiquen persones que poden estar en un moment de feblesa», afirmava el presentador.

Sobre aquest assumpte, també ha exposat una breu opinió el psicòleg i defensor del menor Javier Urra. Ha assenyalat directament i sense embuts dels anomenats «odiadors, que fan un mal terrible», segons ell.