Rocío Carrasco i Amador Mohedano

Els Mohedano perden la partida: «Rocío Carrasco no ha cobrat»

Les xarxes s'han posicionat a favor de la filla de «la més gran»

Després de l'emissió de 'El último viaje de Rocío', les especulacions sobre la intenció que hi ha realment darrere d'aquest homenatge no paren de créixer.

Molts s'han atrevit a insinuar que es tractava merament d'un paperot organitzat per La Fábrica de la Tele. L'objectiu era «vendre fum» i preparar el terreny de cara a l'emissió de la segona part de la docusèrie.

Al seu torn, després que Joaquín Prat acusés els membres del clan Ortega-Mohedano d'haver rebutjat assistir a aquest homenatge per culpa dels diners, Gloria Camila explotava.

Al plató de 'Ya son las ocho', La filla d'Ortega Cano va deixar clara una cosa. Si algú havia cobrat per aquell especial dedicat a «la més gran» era la seva germana.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco durant l'homenatge a la seva mare. | Telecinco

A més, es mostrava molt dolguda amb el fet que Carrasco els exclogués deliberadament de les imatges que rememoraven la vida de la seva mare.

Tot i això, Jorge Javier Vázquez s'encarregava de donar la cara per Rociíto i assegurar públicament que «no ha cobrat ni un duro per l'homenatge». Sembla que la dona de Fidel Albiac només va signar el contracte corresponent a la cessió d'imatge.

Les xarxes no van trigar a comentar-ho i es van posicionar a favor de la filla de La Jurado. «Gloria Camila és una bocasses. Envejosa, Rocío Carrasco no ha cobrat», han carregat en contra seva.

«Rocío Carrasco no ha cobrat res per l'homenatge a la seva mare: la millor clatellada que es podrien endur Gloria Camila, Rosa Benito, Alessandro Lecquio i tot UnicornTV sencer», han remarcat.

A més, també han assenyalat que «l'únic objectiu de la família mediàtica de Carrasco és repetir que ells són els únics que cuiden de Rocío Jurado. Que tenen dret sobre tots els seus béns i que la seva filla no és ningú, és dolenta i es va quedar amb gairebé tot. Són dolents».

Les xarxes treuen fum i surten en defensa de Rocío Carrasco

Encara que alguns també opinen que «el fals homenatge a la Jurado va ser un gran estímul dels propers programes, d'on traurà molta pasta».

«És indignant veure com retreuen a la família no assistir al pseudohomenatge (cobrat) i s'obliden de les desenes d'homenatges gratuïts a què no ha assistit Rocío Carrasco».

«A més, haver-hi anat seria fer un favor a la productora que els critica dia a dia. Algú m'ho explica?», han assenyalat.

«Rocío Carrasco ha anat a dos homenatges de la seva mare. Al del segell, a Madrid, va convidar tota la seva família i només hi va acudir Ortega Cano», apuntava María Patiño a 'Sálvame'. «Si la família no hi va és perquè no volen que deixin de culpabilitzar Rocío per això».

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Rocío Carrasco
Gloria Camila acusava a Rocío Carrasco d'haver cobrat per l'homenatge de la seva mare. | La Noticia Digital 

Alguns han sostingut la idea que «una mare sempre coneix els seus fills a la perfecció. La Jurado va triar la seva filla gran per ser la seva representació quan morís, per molt això pugui no agradar».

«La falta més gran de respecte és no respectar la decisió de Rocío Jurado. Tant si es vol com si no».

En aquest cas, Rosa Benito tampoc ha sortit ben parada. L'ex d'Amador Mohedano va voler deixar en evidència la seva neboda. A més, va posar en dubte la història que havia explicat sobre les joies que va heretar de la seva mare, un anell i una polsera.

«Rosa Benito no vol que parlin de la intimitat de Rocío Jurado, però ens explica com la va amortallar. Quan ella és la protagonista no passa res. Ella, ella i sempre ella: ella la vestia, la pentinava i la va parir; ella és Déu».