Verónica Forqué durant un photocall a Madrid.

Revelen la devastadora causa de la mort de Verónica Forqué

L'actriu ha estat trobada sense vida al bany del seu domicili al centre de Madrid

Consternació a Espanya. L'estimada actriu Verónica Forqué ha estat trobada sense vida aquest dilluns al seu pis de Madrid, situat al carrer Víctor de la Serna. Els serveis d'emergència del Summa 122 han trobat el seu cos inert al bany de casa. 

Malgrat l'intent de reanimar-la, els serveis d'emergència no han pogut fer res per salvar-la. Segons 'El Confidencial', la icònica actriu s'hauria pres la vida tot penjant-se al bany de casa seva. Aquesta seria la primera hipòtesi de les indagacions policials.

La intèrpret, de 66 anys, va participar recentment al programa 'Master Chef Celebrity'. De fet, la seva actitud no va passar gens inadvertida i es va convertir en una de les concursants més estimades i que va donar més joc al programa.

«Necessito descansar»

Tot i això, Verónica Forqué va decidir abandonar el programa de 'La 1'. Segons ella, necessitava aturar-se i descansar. «La veritat és que no estic gaire bé. Necessito descansar. A l'última prova de cuina per equips em vaig esgotar. No soc de llençar la tovallola, però aquesta vegada cal ser humil i dir 'no puc més'. Tiro el davantal», va dir a través d'una carta que va escriure per als companys.

Primer pla de Verónica Forqué
Verónica Forqué va participar en la darrera edició de 'MasterChef'. | GTRES

Un mal presagi que ha acabat en un acte inesperat. Aquest matí, l'actriu ha estat trobada sense vida al domicili del centre de Madrid. La ciutat que tant s'estimava.

Segons 'El Mundo', els equips d'emergències han trobat el seu cos mort aquest dilluns, 13 de desembre, a les 12.49 hores. Tal com avança 'EFE', una persona hauria trucat al 112 alertant d'«un intent de suïcidi en un habitatge».

Una vida damunt dels escenaris

Verónica Forqué ha posat punt final a la seva trajectòria aquest fatídic 13 de desembre. De fet, els seus últims missatges no eren gaire optimistes. «El meu cos ha dit prou», va explicar l'actriu després d'abandonar 'MasterChef'. 

Després de publicar-se la notícia, les xarxes s'han bolcat completament en la pèrdua de l'actriu. A hores d'ara, els missatges de consternació sobre la seva mort són infinits.

«Ens deixa l'actriu Verónica Forqué, rostre imprescindible del cine espanyol de les darreres dècades. Obres com 'Kika', 'Bajarse al moro' o '¿Qué he hecho yo para merecer esto?'», ha tuitejat l'Acadèmia de Cinema.

 

Altres personalitats com Máximo Huerta han assegurat que estan en xoc. «Quina tristesa més gran». La periodista i presentadora dels informatius d'Antena 3, Sandra Golpe, també ha dit: «Quin final d'any. A les 15:00 hores us expliquem com ve el dia; d'entrada, molt trist».