Foto del colaborador

Onada de crítiques a 'Sálvame': El motiu pel qual no tornaràs a veure Jesús Manuel Ruiz

Jesús Manuel Ruiz ha perdut el seu lloc de treball a Telecinco

Carlota Corredera ha convertit el drama de Rocío Carrasco en un dels grans problemes de Telecinco. Molts col·laboradors no gosen parlar del tema perquè saben les conseqüències que han patit alguns dels seus companys. Un d'ells és Jesús Manuel Ruiz, periodista i antic tertulià de 'Sálvame'.

Jesús Manuel Ruiz es va convertir en una de les cares més cotitzades de l'equip de Jorge Javier Vázquez. Fa molts anys que es dedica a la premsa del cor, motiu pel qual té informació molt sucosa sobre els famosos del moment. També gaudeix d'un sentit de l'espectacle incomparable, per això és el fitxatge estrella del programa.

 

Tot i això, en els últims mesos ha tingut molts problemes amb Carlota Corredera perquè no està d'acord amb el seu caràcter autoritari. Jesús Manuel posseeix coneixements relacionats amb el dret i sap que la presentadora menteix quan parla de Rocío Carrasco. Ella l'ha etiquetat com la víctima del drama i el col·laborador insisteix que el jutge encara no ha dictat sentència.

Jesús Manuel va fer servir les seves xarxes socials, concretament a Twitter, per rebatre la comunicadora gallega. «L'altra part no està condemnada, això cada dia s'assembla més a un estat bolivarià», va escriure visiblement molest. Van ser les seves últimes declaracions relacionades amb 'Sálvame' i no ha tornat a aparèixer mai a cap programa de Telecinco.

Jesús Manuel Ruiz incompleix les normes: «No hi faig falta»

Carlota Corredera no consenteix que ningú qüestioni el testimoni de Rocío Carrasco, motiu pel qual ja ha tingut problemes amb diversos col·laboradors.

Rafa Mora, Kiko Matamoros i Antonio Montero han estat a punt de perdre la feina per no pensar com la presentadora. Jesús Manuel sembla haver fet un pas més i ha renunciat voluntàriament al seu lloc a 'Sálvame'.

El periodista murcià va col·laborar a l'equip de Jorge Javier Vázquez el dimarts 17 d'agost per darrera vegada. Els seus directors, que sempre han estat molt contents amb ell, el van citar a principis de setembre, però mai més no va tornar a Telecinco. Molts mitjans han intentat treure informació sobre l'escàndol, tot i que és una tasca complicada perquè cap de les dues parts vol parlar.

Les últimes vegades que el comentarista ha participat al programa vespertí no ha estat a gust. Alguns dels seus companys volien parlar sobre la seva vida privada i ell no es vol convertir en personatge del cor. L'amenacen de treure a la llum una informació que perjudicaria la seva intimitat, però ell no té por de res ni de ningú.

«Tinc la sensació que al programa no hi faig falta i cada vegada que vinc em treuen coses que tant me fan», va declarar ofès. Després d'aquest desacord tot va començar a torçar-se i el seu conflicte amb Carlota Corredera sembla haver estat decisiu.

Jesús Manuel Ruiz explica la veritat: «Volen que me'n vagi»

Jesús Manuel era un col·laborador força estimat pels espectadors de 'Sálvame'. El públic s'ha adonat que ja no treballa al programa i no ha trigat a mostrar el seu descontentament. Exigeixen que la direcció es posi en contacte amb el periodista, ja que no és just que hagi estat acomiadat per pensar diferent.

El murcià va parlar alt i clar dels problemes que tenia amb alguns dels companys. «Crec que el que volen és que un dia me'n vagi i no passa res, no me n'aniré enfadat», va declarar a Telecinco.

Foto de la famosa
Rocío Carrasco ha provocat molts problemes a Telecinco | GTRES

Rociíto ha dividit la premsa del cor en dos bàndols i els que han elegit l'equip minoritari tenen els dies comptats a la televisió. Els defensors d'Antonio David diuen que Carlota Corredera s'encarregarà personalment de posar fi a tots els enemics de Rocío.

Molts usuaris de Twitter han intentat posar-se en contacte amb Ruiz, però no vol alimentar l'escàndol. És conscient que no pot lluitar contra un poder tan gran, tot i que el públic és al seu costat.

EL VÍDEO DEL DIA: