Primer pla de David Flores somrient

David Flores Carrasco parla per primer cop: «És mentida»

El noi ha parlat amb una col·laboradora de Telecinco per a aclarir una cosa important

David ha trencat el silenci. És la primera vegada que el fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco es pronuncia en un plató de televisió. I ho ha fet a través de Marta López, que és amiga íntima d'Olga Moreno.

El jove està en boca de tothom des que es va emetre el polèmic documental de la seva mare, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

Tothom vol saber què pensa sobre els suposats maltractaments que va patir la nova reina del feminisme mentre va estar casada amb Antonio David. El noi, però, té una malaltia que li impedeix desenvolupar-se amb independència i per això no s'ha pronunciat mai sobre cap polèmica.

David Flores abraça Menuel Bedmar
David Flores es refugia en la família | EP

Marta López ha confessat al plató de 'Sálvame' que fa temps va estar parlant «diverses hores» amb David. Garanteix que el seu testimoni capgiraria la història, ja que noi nega moltes de les coses que s'estan explicant. Segons Kiko Hernández, Antonio David insultava Rociíto davant d'ell, però ell assegura que «això no és veritat».

Així doncs, David ha desmentit el col·laborador de 'Sálvame'. Seguint la informació aportada per Marta, l'única cosa que ha fet Olga Moreno ha estat ajudar els fills del seu exmarit. El net de Rocío Jurado només té paraules d'agraïment per a ella.

David Flores està preocupat per Olga Moreno: «No està tranquil·la»

El jove considera Olga Moreno com la seva segona mare, ja que ha estat amb ell en els moments més complicats de la seva vida. Molt abans que la revista 'Lecturas' tragués a la llum el divorci d'Antonio David i Olga, ella va concedir una entrevista molt polèmica. Va seure al plató de 'Sábado Deluxe' per a dir que, si algun dia trencava amb l'exguàrdia civil, David se n'aniria amb ella.

Ningú imaginava que el jove es veuria en una situació tan delicada: ha de prendre partit entre el seu pare i la seva madrastra. Tothom pensa que s'instal·larà amb Antonio David, entre altres coses per a no despertar la ira de Rocío Carrasco. Tot i això, no deixarà de banda Olga, perquè, segons Marta López, «no està tranquil·la» i necessita ajuda.

Rocío Flores, germana de David, s'ha reunit amb Olga Moreno per a elaborar una estratègia que afavoreixi les dues parts. Ni l'empresària ni l'antic col·laborador de Telecinco volen ser els dolents de la pel·lícula, així que hauran de signar la pau abans que sigui massa tard. Ells asseguren que no tenen cap problema, però la periodista María Patiño diu que tot és un muntatge per a no cridar l'atenció.

Kiko Hernández pensa que la guanyadora de 'Supervivientes' sap moltes coses de l'exmarit de Rociíto, per això té tanta por. Tot i que David Flores ho nega, el col·laborador insisteix que Olga i Antonio David es deien «porca» a Carrasco davant de qualsevol persona. Alguns tertulians de Telecinco estan convençuts que Moreno acabarà explicant la veritat.

David Flores Carrasco sorprèn: «Presumint i somrient»

Els seguidors de Rocío Carrasco estan preocupats per David, ja que creuen que els últims escàndols l'han deixat fora de joc. La veritat és que el jove s'està refugiant al seu entorn més proper mentre dura la tempesta. Per aquest motiu, Marta López està tan sorpresa amb l'actitud que està tenint Antonio David Flores.

L'exguàrdia civil sembla haver oblidat el patiment de la seva família, ja que s'està plantejant concedir una entrevista al seu canal de YouTube. «M'ha xocat la imatge d'Antonio David presumint i somrient amb els seus seguidors», declara Marta a 'Ya es mediodía'. És la primera vegada que es mostra crítica amb l'exmarit de la seva amiga Olga.

Ningú s'imaginava que López faria pública aquesta conversa que va tenir amb David. És la primera vegada que el jove parla públicament i, per desgràcia per a la seva mare, ho ha fet per a defensar Olga Moreno.