Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

La familiar d'Antonio David revela la realitat del clan Flores: «Amenacen i executen»

Antonio David Flores, acorralat després que hagin sortit a la llum els detalls més tèrbols de la seva família

Ahir, 'Sálvame' va arrencar negant que hi hagi qualsevol mena de muntatge al voltant de la familiar d'Antonio David Flores que vol revelar la part més tèrbola del clan.

I al final del programa, van ensenyar una imatge més que surrealista: la protagonista coberta amb un llençol blanc sortint d'un hotel de Màlaga amb Kiko Hernández.

El cas és que molta gent ha criticat 'Sálvame' dient que és un circ i descacreditant el discurs d'aquesta suposada membre de la família d'Antonio David.

 

La familiar d'Antonio David destapa la realitat de l'excol·laborador

Kiko Hernández va entrar a plató decidit a explicar tot el que havia viscut el dia anterior a Màlaga. Va assegurar que dimarts, 2 de novembre, va ser un dels dies més intensos que ha viscut en els vint anys que fa que treballa a la televisió

«Parlem d'una dona que és fallar d'Antonio David. De fet, té molt bona relació amb els seus dos fills», explicava el tertulià.

«Es veuen cada setmana, en tots els aniversaris i també per Nadal. I al casament d'Olga i Antonio David no hi va poder anar perquè cobraven més de 100 euros pel cobert», va explicar el tertulià.

Captura de Sálvame del moment de Kiko Hernández amb una testimoni en el cas Antonio David
Kiko Hernández va revelar les confessions més crues de la familiar d'Antonio David a 'Sálvame' | Telecinco

A més, una cosa que ha sorprès alguns col·laboradors és que aquesta suposada familiar d'Antonio David assegura que encara es porta bé amb Rocío Flores. Caldrà veure si quan surti a la llum tot el que està explicant sobre el clan Flores, la influencer canvia de parer.

Antonio David Flores insultava Rocío Carrasco davant del seu fill, segons aquesta dona

Kiko Hernández va continuar dient: «Volia parlar amb mi quan s'estava emetent la docusèrie. Havia vist en primera persona com Antonio David deia al seu fill que la seva mare era una porca i que l'havia abandonat. Això passava cada dia».

El tertulià també va revelar que durant l'entrevista «rebia missatges amenaçadors de la família Flores. Deia que els provocaria molts problemes».

Rocío Carrasco i Antonio David
Una familiar d'Antonio David ha revelat que insultava la seva exdona davant del seu fill | La Noticia Digital

«Volia quedar amb mi en un altre hotel que estava molt lluny i on no ens podria trobar ningú. I venia predisposada a explicar-ho tot, sense cobrar, però vaig veure que no paraven d'arribar-li missatges al mòbil», prosseguia Kiko.

«I el que vaig percebre és que els seus fills s'havien adonat del que estava passant i tenien por del que els poguessin fer. En aquell moment, es va tancar a la suite on érem. i es va quedar a terra tremolant», assegurava davant la mirada atònita de la resta de col·laboradors

Un cop més, el tertulià va negar que fos un muntatge, i va posar de manifest la situació d'ansietat que va viure la dona.

«Amenacen i executen», confessa la familiar d'Antonio David

«Era la primera vegada que em trobava en una situació així. No me'n podia anar i deixar-la sola, i la meva intenció era emportar-me-la d'allà. Sembla una broma, però no ho és», afirmava Kiko molt seriós.

Foto del personatge fumant
Antonio David, acorralat després de les confessions que ha fet una persona de la seva família | cedida

El testimoni feia molta por. «Tenia la cara blanca i els llavis morats, i, gràcies al programa, la vam poder embolicar amb un llençol per a treure-la de l'hotel. I la veritat és que no ens va localitzar ni Déu, diguin el que diguin», aclaria el col·laborador fent referència a Diego Raval.

Finalment, al plató van preguntar a Kiko si aquesta dona li havia dit si la família d'Antonio David va exercir violència cap a alguna persona en el passat. «Ells amenacen i executen», va sentenciar el col·laborador per a resoldre els dubtes dels seus companys.