Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Irene Montero i Antonio David Flores

Antonio David Flores fa una petició a Irene Montero: «L'únic que m'importa»

Ha carregat contra l'equip de 'Sálvame' al seu canal de YouTube i els ha acusat de racistes

Antonio David Flores ha arremès contra Telecinco al seu canal de YouTube. Ahir, va fer servir aquesta via per a parlar dels últims esdeveniments sobre la seva vida privada.

 

I és que el malagueny ha esclatat i ha decidit rebel·lar-se contra la cadena on va treballar durant tants anys acusant 'Sálvame' d'incitar l'odi cap als gitanos.

Tot ve a col·lació de les últimes entregues del programa, on han parlat sense embuts sobre la ruptura matrimonial d'ell i Olga Moreno. Un equip es va traslladar a Màlaga per a entrevistar una persona que deia que era membre de la família d'Antonio David, i van assegurar que era una dona.

Captura de Sálvame del moment de Kiko Hernández amb una testimoni en el cas Antonio David
Antonio David Flores ha explotat contra Kiko Hernández | Telecinco

Aquesta, però, va dir que tenia por de sortir de l'hotel. Va assegurar que estava espantada per culpa de la família d'Antonio David perquè eren «com gitanos. Bé, són gitanos».

«El meu pare era gitano, va ser guàrdia civil i va morir fa sis anys, i i la meva mare és paia. Tinc una família irreprotxable, i som moltíssims. Ningú pot dir res d'ells, i el que s'ha fet avui amb la meva família no té perdó», ha dit Antonio David.

Antonio David Flores acusa 'Sálvame' de promoure el racisme

Sense pensar-ho dues vegades, l'excol·laborador de Telecinco ha acusat el programa de les tardes d'una cosa molt greu. «Aquesta gent de 'Sálvame' defensen el col·lectiu LGTBI i en són abanderats. I avui el que han fet és fomentar el racisme i l'odi», prosseguia.

Yo me REBELO

«Kiko Hernández, era la teva entrevista i la teva veu, però ets tan covard que has fet que et  tunegin la veu. Fins i tot per a això ets covard», carregava l'ex de Rociíto contra el col·laborador.

Antonio David Flores en connexió en directe amb 'El programa d'Ana Rosa'
Antonio David Flores diu que 'Sálvame' fomenta el racisme | GTRES

«Espero que en aquesta societat en què vivim, amb la claredat amb què parlem tots, no vulguem que hi hagi barreres. M'agradaria que aquesta indignació també la tinguessin els espectadors i els patrocinadors que paguen dienrs per  a mantenir programes com 'Sálvame'».

«El consell d'administració de Mediaset, inclòs Paolo Vasile, s'haurien de fer mirar el que està passant amb La Fábrica de la Tele, que és el seu cavall de Troia», continuava.

La inesperada petició d'Antonio David Flores a Irene Montero

I aquest és el motiu pel qual Antonio David ha fet una petició a la ministra d'Igualtat, Irene Montero. «A Espanya es permeten coses que a Europa no es permeten».

«Espero que la justícia s'adoni d'això i, ara sí, després de set mesos, demano a la ministra d'Igualtat que ho revisi. Que prengui les accions oportunes i corresponents al seu càrrec i que es faci justícia de veritat. Això no es pot permetre, ja n'hi ha prou», ha conclòs Antonio David.

«A partir d'ara, continuaré fent vídeos, perquè ja no puc més. Us respondré a tots i explicaré a la gent el que feu amb el públic. Com manteniu els espectadors quatre hores asseguts al sofà a força de mentides, d'enganys», prosseguia.

Irene Montero
Irene Montero ha rebut una petició desesperada d'Antonio David Flores | GTRES

«Jo em rebel·lo»

«Els venen fum mentre guanyey moltíssims diners. Esteu facturant autèntiques barbaritats. Són els anunciants els que posen aquests diners», sentenciava el pare de David i Rocío Flores.

Finalment, va posar el focus en Jorge Javier Vázquez tot recordant una frase mítica que aquest va pronunciar en plena pandèmia. «Fa uns mesos, vostès van permetre que Jorge Javier digués que 'Sálvame' era un programa de rojos i maricons».

«La televisió ha de ser un mitjà plural i lliure. No pot ser que hi hagi atempti contra certs col·lectius i els estigmatitzi. Jo em rebel·lo», va dir per a concloure el discurs.