Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco

Silenci a 'Sálvame': «Estic molt perduda. Tinc por constantment»

Jorge Javier Vázquez s'ha quedat sense paraules en escoltar Belén Rodríguez

Jorge Javier Vázquez està molt preocupat per una col·laboradora de 'Sálvame'. Li ha fet una entrevista per a una revista molt coneguda, i les declaracions que ha ofert han sorprès moltíssim. Parlem de Belén Rodríguez, una de les tertulianes més polèmiques de Telecinco.

 

La col·laboradora va ser operada d'urgència després d'un accident domèstic que l'ha deixat en cadira de rodes. Ha passat uns dies a casa del seu company Kiko Hernández, que és molt amic seu i li va oferir ajuda. Fa poc, Jorge Javier pensava que Belén ja estava millor, per això li va proposar que posessin junts per a la revista 'Lecturas'.

Belén Rodríguez està passant un mal moment
Belén Rodríguez està passant un mal moment | Telecinco
 

El presentador, però, s'ha quedat sense alè quan Rodríguez li ha dit que necessita fer teràpia perquè ha tocat fons. Considera que l'operació a què s'ha hagut de sotmetre ha paralitzat la seva vida i se sent totalment desorientada. «Estic molt perduda i sé que he de fer teràpia, perquè tinc por contínuament», declara.

Jorge Javier Vázquez té molt bona relació amb la comentarista, i s'ha adonat que la situació és força greu. Al seu moment li va proposar que passés uns dies a la seva mansió per a estar més acompanyada, però Belén va preferir quedar-se amb Kiko Hernández. Ara ja és a casa seva, un pis espectacular al centre de Madrid.

Belén Rodríguez toca fons: «La meva vida s'ha aturat»

Belén no hauria pensat mai que una operació tan senzilla li generaria tantes pors, per això està tan desconcertada. «Estic desesperada, perquè la meva vida s'ha aturat en sec”, comenta al presentador de 'Sálvame' a l'entrevista que li va fer per a 'Lecturas'. Assegura que hi va haver un moment crític que va fer saltar totes les alarmes: pensava que li haurien de tallar la cama.

Jorge Javier comprèn i respecta el trauma de la seva amiga, tot i que considera que la situació no és tan extrema com vol donar a entendre. El problema és que Rodríguez és una dona molt activa i ara està perduda perquè no es pot moure amb independència. La col·laboradora diu que segueix patint uns «dolors horrorosos».

La col·laboradora no té costum de parlar sobre la seva vida privada, però aquesta vegada ha fet una excepció per a compartir amb el públic com se sent. «Tinc por que pels medicaments em passi alguna cosa, a deixar de prendre'm l'heparina per si m'agafa un trombe. He tingut por que em tallessin la cama, i en segueixo tenint».

Belén Rodríguez confessa: «Em podria haver matat»

Jorge Javier va anar a casa de Belén amb una intenció molt clara: entrevistar-la per a la revista 'Lecturas' i escriure un article divertit. No esperava trobar-se una situació tan delicada, ja que no pensava que l'accident domèstic havia estat tan greu. La col·laboradora revela que va ensopegar quan sortia de la dutxa. «Em podria haver matat», assegura.

Primer plànol de Belén Rodríguez
Belén Rodríguez vol anar al psicòleg | GTRES

La tertuliana confessa que es posarà en mans d'especialistes per a superar el trauma que li han provocat els últims esdeveniments. Es compromet a tornar a ser la mateixa. De fet, no ha volgut deixar passar l'oportunitat de pronunciar-se sobre el tema del moment.

Ha hagut de fer repòs i no ha pogut anar a Telecinco a opinar sobre la separació d'Antonio David Flores. Per aquest motiu, Jorge Javier li ha preguntat sobre aquest tema durant l'entrevista, i ella ha estat molt clara. «No em fan pena ni l'Antonio David, ni l'Olga, ni la Rocío Flores, perquè han contribuït a apallissar la Rocío Carrasco durant 25 anys».

Els seguidors de Belén Rodríguez han fet servir les xarxes socials per a demostrar que sempre li faran costat. És un personatge força polèmic, però també és un dels més importants dins de la petita pantalla.