Bertín Osborne molt enfadat al carrer.

Bertín Osborne para els peus a la seva nova xicota, amb «total normalitat»

Bertín ha optat per «frenar» les informacions que estan apareixent

Bertín Osborne, de 66 anys, està vivint un 2021 molt complicat a nivell sentimental. I és que s'ha separat de la seva dona, Fabiola Martínez, després de dos fills en comú i 14 anys de matrimoni.

Tot i això, s'ha publicat que, poc a poc, va superant aquesta ruptura. Tant és així que s'ha fet públic que podria haver tornat a trobar l'amor. La suposada responsable és Chabeli Navarro, una ex de Kiko Rivera que té 34 anys.

Això sí, ell no ha confirmat la notícia, ha fet tot el contrari. Ha parat els peus a la informació que suposadament ella està filtrant i ha negat la relació.

Bertín Osborne desmenteix el romanç

La coneguda revista Semana ha publicat que el cantant i la jove sevillana porten cinc mesos quedant. I no només això, també ha mostrat diverses imatges de tots dos.

Tot i això, a 20minutos s'ha exposat que l'entorn de l'artista nega totes aquestes dades. Ho fa dient: «Només l'ha vist una cop a la seva vida i anava acompanyada de la seva filla Eugenia».

I com que no hi ha millor manera de sortir de dubtes que preguntant al protagonista, això és el que ha fet la premsa. D'aquesta manera, l'ha enxampat al carrer i ha volgut conèixer la seva opinió sobre tot el que s'estava dient. Ell ha respost de forma clara: «De veritat que a aquestes hores i on som, creus que et contestaré una cosa així?».

El reporter ha volgut que li confirmés la notícia de la seva suposada relació. I la seva resposta ha estat: «Com et confirmaré una tonteria?»

Una versió que té el suport de l'entorn del qual ha parlat aquest diari. Fins i tot ha dit que Osborne està «gaudint de la seva solteria amb normalitat i sense necessitat d'ocultar-se». És més, ha revelat que ha tingut cites amb diferents noies.

La postura de Bertín Osborne té el suport de diversos periodistes

Encara que la revista Semana diu tenir dades fiables del suposat romanç entre Bertín i Chabeli, ell ho ha negat. I també ho han fet dues persones que són les seves amigues i que han parlat amb l'artista sobre aquest assumpte. Ens estem referint a Carmen Borrego i Lydia Lozano, col·laboradores de Sálvame .

La primera ha explicat que li ha enviat un missatge preguntant-li per la notícia. La resposta que li ha donat ha estat: «Estan bojos. Els hi han colat directament i jo no tinc absolutament res a veure amb aquesta persona».

Lozano ha explicat que això mateix és el que li ha manifestat el cantant. Així mateix, ha afegit: «M'ha dit: Lydia, t'ho explicaré. Un dia érem a casa i una de les meves filles va venir a passar un parell de dies amb mi».

«Em van trucar uns amics i vaig anar a prendre l'aperitiu amb la meva filla i uns amics. Prenem alguna cosa, ens ho passem bé perquè és un grup molt divertit. Jo la conec per aquest moment, però com he d'estar-hi des de fa cinc mesos?».

Així mateix, ha reconegut que l'artista va convidar un altre dia a casa seva a prendre l'aperitiu el mateix grup i també va anar-hi Chabeli. El que va passar va ser que ell se'n va anar a fer la migdiada mentre que els altres es banyaven a la piscina. Quan va despertar-se, va portar la noia a casa seva i per això les fotos que han aparegut publicades.

Lozano ha afegit que Bertín va ser molt clar i li va dir: «He estat dos dies amb ella, però no m'hi he enrotllat».

Primer pla de Lydia Lozano amb unes arracades grans.
Lydia Lozano ha explicat la versió que Bertín Osborne li ha donat. | GTRES

 

I en aquest punt ha estat quan ha pres la paraula María Patiño per carregar contra la suposada parella. Ha explicat: «Des de finals d'agost, aquesta noia, mitjançant una tercera persona, ha estat avisant companys de la professió. El que volia és que els hi fessin fotos junts».