Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

David Bustamante s'enfonsa i preocupa la seva filla Daniella: «No hi ha paraules»

David Bustamante assisteix completament trencat a un dels seus moments més difícils

David Bustamante va ser dels primers a anar a l'últim adeu de Verónica Forqué, puix que, des que van coincidir a 'Masterchef', l'actriu va deixar-li empremta. Era dilluns passat quan Forqué decidia posar fi a la seva vida en no poder superar els seus problemes mentals.

Des de llavors, no s'han deixat de succeir els missatges de desolació i record cap a la guanyadora de quatre premis Goya. Especialment trist va ser el funeral de Verònica al Tanatori de Sant Isidre de Madrid, on els companys de professió van acudir a acomiadar-la.

Fins allà es van desplaçar tant els actors i directors com els seus companys del programa culinari, profundament afectats. David Bustamante no va poder evitar ensorrar-se en recordar davant dels micròfons els moments viscuts al costat de l'actriu.

Primer pla de David Bustamante amb el rostre seriós
David Bustamante va anar a l'últim adeu de Verónica Forqué | GTRES

David Bustamante desolat en un dels dies més complicats

Dimarts passat, 14 de desembre, va ser un dia negre per al cinema espanyol per la celebració del funeral de Verónica Forqué. Un moment trist i carregat d'emoció, visible a les cares dels assistents al tanatori.

David Bustamante no va voler perdre l'oportunitat d'acomiadar-se de qui va ser la seva companya entre els fogons. I és que l'actriu va saber guanyar-se l'amor i l'afecte de la resta de concursants de 'Masterchef' que ara lamenten la seva pèrdua.

L'intèrpret de 'No soy Supermán', va arribar acompanyat per l'actriu Vanesa Romero i va decidir aturar-se davant dels mitjans que hi havia congregats abans d'entrar. D'aquesta manera, David Bustamante va recordar amb afecte la figura de Forqué.

David Bustamante sent interceptat per uns reporters
David Bustamante sense paraules després d'anar a l'adéu a Verónica Forqué | GTRES

«Era una persona meravellosa, dolça, especial, espiritual i una grandíssima artista i meravellosa companya», començava dient. «Són moments molt difícils, on no hi ha cap paraula i no podíem no ser aquí per acomiadar-la perquè se l'estimava molt», afegia amb emoció.

«Realment és molt difícil i no hi ha gaires paraules a dir», assenyalava sense poder amagar l'emoció que l'embargava. «Moltíssimes gràcies a tots, jo no soc un familiar, simplement un company i tinc poca cosa més a dir», finalitzava Bustamante.

El petit homenatge de David Bustamante

Igual que la immensa majoria de companys de Verónica Forqué, David Bustamante també li ha dedicat un missatge a les seves xarxes socials, ja que el que va viure a les cuines de TVE va ser una experiència que no podrà oblidar mai.

De fet, tots dos van protagonitzar una de les desavinences més comentades a les xarxes socials durant una prova d'exteriors. «Jo vaig de bon rotllo sempre que se'm parli amb respecte», li va dir el cantant en resposta a l'autoritarisme de l'actriu.

Ara, tot això ja forma part del passat i el que sempre romandrà a la memòria de Bustamante és la sensibilitat de Forqué. És més, així la recordava amb unes paraules al compte d'Instagram.

«Avui és un dia molt dolent, petitona meva! Va ser un plaer compartir, conviure i aprendre al teu costat, et trobaré molt a faltar», publicava. Sens dubte, l'actriu ha deixat marcat Bustamante tant per la seva manera de ser com pel seu tràgic final.

David Bustamante va ser dels últims a compartir amb Verónica el que ha estat el seu darrer treball a la televisió. El seu pas pel concurs culinari va estar marcat per moments complicats, però tots van mostrar el seu amor i la seva paciència. N'és una prova el molt que han sentit els seus companys la seva mort i el preciós record que guarden de Verónica Forqué.

Imatge de la capella ardent de Verónica Forqué
Diverses cares conegudes van anar al funeral de Verónica Forqué per donar-li l'últim adeu | GTRES

Al tanatori també van assistir actors i actrius del nostre cinema, així com a Pedro Almodóvar, qui va tenir Verónica com una de les seves muses. Ara, però, només quedarà al record de tots el seu somriure i la seva mirada neta i cristal·lina.