Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro sap a qui recórrer si Miguel Marcos falla i la deixa sola

Andrea Janeiro té clar els suports amb què comptaria la seva mare si se separa

Andrea Janeiro ha vist que darrerament han crescut els rumors que indiquen que la seva mare, Belén Esteban, i Miguel Marcos travessen una crisi. Encara més, fins i tot s'ha arribat a parlar de separació i això té preocupada la jove.

Però si la ruptura s'acaba produint sap que la col·laboradora de Sálvame no estaria sola per afrontar-la. La tindria a ella, a la seva família i a tres persones molt importants a la seva vida. Ens estem referint en concret a les amigues de tota la vida.

Andrea Janeiro descobreix l'origen de les xerrameques

La filla gran de Jesulín sap que diferents mitjans s'han fet ressò de la possible de ruptura entre la seva progenitora i Miguel. Una separació que estaria motivada per dues situacions ben diferents.

D'una banda, perquè, segons sembla, Belén no ha tractat tan bé com devia al seu marit durant els últims mesos. I és que el seu patiment pel trencament de tíbia i peroné l'han portat a estar irascible i insuportable. De fet, com ella ha reconegut públicament, l'ha vist plorar d'impotència per no poder més amb la situació.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Andrea Janeiro sap que els rumors de crisi estan creixent cada cop més | GTRES

D'altra banda, es rumoreja que Andrea i Marcos, cada cop, estan més distanciats. El motiu és que la noia sospita que ell pugui estar començant a interessar-se per la fama i la popularitat. Ha arribat a aquesta suposició després que el conductor d'ambulàncies hagi obert les xarxes per enviar un missatge d'amor a la seva dona.

La noia creu que el pas fet per Miguel Marcos pot ser el primer per iniciar la seva trajectòria a la televisió i, fins i tot, a la premsa. I això li preocupa tant perquè la seva mare encara estaria més exposada perquè ella mateixa podria veure que el seu dia a dia també surt a la palestra. Una situació que li causaria un gran dolor perquè ella ha 'lluitat' per tenir una vida tan anònima com sigui possible.

Andrea Janeiro confia plenament en tres persones

La filla de Belén Esteban és conscient que la col·laboradora està molt enamorada de Miguel. Tant és així que sap que si la parella s'acaba separant, Belén ho passarà realment malament. Per això està pensant en qui podrien ajudar-la a cuidar-la i a donar-li el suport que necessités.

I sembla tenir-ho molt clar. Els grans suports de la col·laboradora serien les seves tres amigues de tota la vida que no tenen res a veure amb la televisió.

Es tracta de Mariví, Tina i Sole. Tres dones que sempre han estat al seu costat, en les coses bones i en les dolentes, i de les quals aquella no ha dubtat a parlar més d'una vegada.

Andrea sap certament que elles no defraudarien ni deixarien tirada a Belén perquè l'estimen com una germana. Un amor que és absolutament recíproc i que els ha portat a gaudir de multitud de moments junts. Així, a l'Instagram de la televisiva, podem veure imatges de les quatre de casament, en aniversari, fent algun viatge i gaudint d'alguna vetllada.

En aquestes, Esteban trobaria un gran pilar per tirar endavant si la separació acaba produint-se. No obstant això, segur que també exercirien com a tal grans amics que té a la feina. Ens estem referint a María Patiño, Anabel Pantoja, Kiko Hernández i, fins i tot, Raúl Prieto.