Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Andrea Janeiro, molt entusiasmada amb el negoci que pot heretar de Belén Esteban

La filla de la col·laboradora de 'Sálvame' està molt bolcada amb la seva mare

Fa més de 20 anys que Belén Esteban està a la televisió. La de Paracuellos és una de les cares més longeves de Telecinco especialment, ja que la cadena de Paolo Vasile sempre va trobar en ella un sinònim d'èxit. Els seus grans moments els ha deixat a 'Sálvame', programa on col·labora des de 2009.

La seva primera gran aparició a Telecinco va ser de la mà d'Ana Rosa pel fet que la tertuliana va saltar a la fama després de la seva relació sentimental amb Jesulín de Ubrique. Tots dos van tenir a la seva primera filla en comú, Andrea Janeiro, més coneguda com a Andreíta. Després de la seva separació amb el torero, la de Paracuellos va arribar a la televisió per quedar-se.

La seva estada en els programes es deu a mèrits propis. Belén Esteban no només és la col·laboradora més popular de 'Sálvame', sinó que també ha aconseguit guanyar programes com 'Más que baile' o 'Gran Hermano VIP'. Està clar que estem davant d'un fenomen televisiu que trigarem anys a veure, així, la presència de Belén Esteban als platós ha suposat un gran canvi en la seva vida.

Després de deixar enrere l'anonimat, la col·laboradora del programa estrella de Telecinco s'ha convertit un dels personatges més famosos d'Espanya. Com és obvi, la de Paracuellos ha aconseguit pastar un gran pessic econòmic després de tots aquests anys de treball en la cadena de Paolo Vasile. Aquest 2020 no ha sigut el millor any per a ella, ja que el Coronavirus l'ha allunyat molt dels seus éssers estimats.

En primer lloc, Belén Esteban va haver de separar-se diverses setmanes del seu marit, ja que Miguel és conductor d'ambulàncies i va estar molt temps exposat al virus perquè cal recordar que la col·laboradora és diabètica. Una altra de les coses que han destrossat l'any de Belén és el fet de no poder abraçar la seva mare, tal com ella mateixa ha confessat a la revista 'Semana'.

A més, a l'estiu va morir Fran Álvarez, el seu exmarit. Malgrat tots aquests aspectes negatius, Belén Esteban tanca aquest any amb un gran projecte entre mans, una mica sorprenent, ja que no es tracta de res televisiu. Segons ha informat 'OK Diario', la col·laboradora de 'Sálvame' tancarà aquest any molt il·lusionada en aquest nou projecte.

El citat mitjà ha explicat que Belén llançarà més aviat que tard la seva primera col·lecció de joies. 'OK Diario' assegura que l'entorn de la tertuliana està molt content amb aquesta nova aventura empresarial, i està clar que Belén Esteban vol tenir alguna cosa entre les seves mans, ja que la tele no és eterna, algun dia s'acabarà.

La de Paracuellos aprofitarà la seva pàgina web i el seu Instagram per promocionar aquestes joies, ja que actualment compta amb gairebé un milió de seguidors a Instagram, una xarxa social que continua creixent cada dia més.

Andrea Janeiro es bolca amb la seva mare

Encara no ha confirmat res, simplement ha deixat caure que té alguna cosa entre mans. Però, ha sigut 'Ok Diario' el primer mitjà a comunicar aquesta notícia. Per tant, es tractaria d'un projecte molt ambiciós per Belén Esteban.

A part d'això, la tertuliana està molt bolcada en l'educació de la seva filla que, malgrat els problemes originats amb la pandèmia, segueix estudiant. La 'Princesa del poble' sempre ha sostingut que li encantaria deixar alguna cosa a la seva filla. Així que, qui sap si en un futur Andreíta heretarà un imperi de joies, no obstant això, mentrestant el que està clar és que la jove està molt bolcada amb la seva mare.

No és el primer negoci que inicia Belén Esteban, ja que fa un temps va llançar la seva col·lecció d'espelmes aromàtiques, però ara cal esperar per saber si el negoci funciona. No seria cap bogeria veure com la de Paracuellos continua en aquest sector de negocis, ja que sembla que li pot funcionar molt bé a causa de l'estirada mediàtica que té.