Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Andrea Janeiro rep la pitjor notícia possible dies abans de Nadal

La filla de Belén Esteban no podrà estar amb tots els seus familiars

El Nadal d'aquest any serà molt diferent per a Andrea Janeiro, ja que la filla de Belén Esteban ha tornat a casa després de tot el que està succeint amb la pandèmia. La jove, igual que la resta d'espanyols, passarà unes festes molt diferents de les d'anys anteriors i, precisament, Belén Esteban ha volgut parlar-ne a la revista 'Semana'.

La col·laboradora ha parlat de com seran les festes a casa seva. En primer lloc, ha volgut confessar la seva tristesa pel fet de no poder veure tan assíduament a la seva mare, a més, donades les circumstàncies, ni tan sols ha pogut abraçar-la encara. «Fa cinc mesos que no l'abraço», ha confessat la de Paracuellos en la seva exclusiva amb la revista 'Semana'.

Cal recordar que el marit de Belén, Miguel Marcos, és conductor d'ambulàncies, un sector que és molt vulnerable al virus. A més la col·laboradora estrella de 'Sálvame' és diabètica, motiu pel qual deu extremar totes les precaucions per evitar qualsevol contagi. Durant diversos mesos van haver de viure separats, ja que en plena pandèmia no hi havia les mesures suficients perquè la seva convivència fos segura.

D'aquesta manera Andrea Janeiro s'ha assabentat que passarà Nadal sola, sense els seus éssers estimats, ja que la seva mare no vol exposar a la seva família. Així, Andreíta estarà amb la seva mare i Miguel, els tres sols. Serà dur per a ells, especialment per Andreíta i la seva àvia, que per desgràcia fa massa temps que no es veuen.

Andrea Janeiro passarà un Nadal diferent

Ha estat la mateixa Belén qui ha revelat que passarà les festes lluny de la seva família. Andrea Janeiro es queda sense poder veure a la seva àvia i al seu xicot en aquestes dates tan assenyalades, però, el més important per a tots és evitar propagar aquest virus que ha causat innombrables danys entre tots els espanyols. Des de març de 2020 que Espanya està vivint una situació anòmala i que ningú esperava mai.

A més, la relació d'Andrea Janeiro amb el seu pare no passa pel seu millor moment perquè Jesulín de Ubrique va sorprendre a tots fa unes setmanes. El torero i la seva dona, María José Campanario, van anunciar que llogarien Ambiciones. Andrea, que ja veu molt poc al seu pare, ja no podrà anar a la finca on va viure quan era molt petita.

Era pràcticament impossible pensar en què la jove podria passar Nadal amb el seu pare. Ara que s'ha ajuntat el fet de la pandèmia i el del lloguer d'Ambiciones es descarta completament qualsevol mena d'acostament entre pare i filla. La col·laboradora de 'Sálvame' ha posat per a la revista amb les clares intencions de tenir un bon inici de 2021, ja que Belén Esteban, igual que gairebé tots, té moltes ganes d'acabar aquest fatídic 2020.

Una de les coses que ha volgut revelar la de Paracuellos és la recepta estrella per Nadal, de fet, cal recordar que Belén Esteban té un llibre de receptes i ara, Andreíta haurà d'estar atenta a la revista 'Semana' i a 'Sálvame' per veure que pot cuinar la seva mare.

A part d'aquest posat i d'aquesta entrevista, Belén Esteban ha sigut avui notícia per un altre aspecte de la seva vida. No es tracta de res relacionat amb la televisió, sinó d'un possible futur negoci. 'OK Diario' ha informat que la col·laboradora de 'Sálvame' podria dedicar-se a alguna cosa empresarial perquè el citat mitjà ha explicat que Belén Esteban llançarà la seva primera col·lecció de joies. 

En el cas que aquest negoci funcioni, Andreíta podria heretar aquest negoci, tot i que caldria veure com es duria a terme. Últimament, la jove s'està assabentant de moltes coses sobre la seva mare a través de la premsa i, en aquest cas, ha sabut que el Nadal familiar serà molt diferent.