YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ataquen Belén Esteban pel que ha decidit fer-se al cap: «Estàs horrorosa»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha aixecat moltes crítiques amb la seva última fotografia

Imatge de Belén Esteban
Belén Esteban no acaba de convèncer amb el seu últim 'look' | Telecinco

Aquests dies, Belén Esteban ha estat notícia perquè ha revelat que ha denunciat al seu exrepresentant, Toño Sanchís, per la via penal. Ho ha fet amb l'objectiu de poder recuperar els 400.000 euros que, segons ella, encara aquell li deu després de la dura 'batalla' que han mantingut.

No obstant això, avui s'ha convertit en protagonista de l'actualitat per un altre motiu. En concret, perquè s'ha fet un canvi d'imatge que ha portat amb si que rebi moltes crítiques, sobretot, en xarxes socials. Un canvi aquest que ja va anunciar el mes de setembre passat que anava a fer-ho. I és que volia renovar-se i oferir una aparença potser més actual i madura, deixant enrere la seva habitual cabellera llarga rossa.

Nou 'look' per a Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame’ ha volgut ara fer un gir al seu aspecte. En concret, ha desitjat fer-se un canvi en el seu cabell i ha optat per posar-se extensions. Amb aquestes se li ha pogut veure tant en el citat programa de Telecinco com també en Instagram. I és que ha compartit una fotografia en el seu compte d'aquesta xarxa social amb el nou look.

En concret, en aquesta instantània, en la qual apareix anunciant unes vitamines capil·lars, està somrient i presumint del seu cabell. Tot això tenint com a escenari el plató del citat espai en el qual treballa a les tardes.

Li plouen les crítiques

Fa unes hores ha estat quan Belén Esteban ha compartit la citada foto en les seves xarxes socials. I és cert que ha aconseguit que aquesta publicació reuneixi ja més de 3.000 'm'agrada'. No obstant això, no és menys cert que també ha collit una gran quantitat de missatges en contra. Primer, perquè critiquen que anunciï un producte per a millorar el cabell quan ella porta extensions.

Segon, perquè hi ha seguidors i 'haters' que no estan gens d'acord amb aquest canvi que s'ha fet en el pèl. I ho han manifestat a través de comentaris realment crítics, com aquests: «Si us plau, treu-te les extensions. Semblen quatre pèls de rata», «Talla't el cabell, cari. Poc t'afavoreixen aquestes grenyes per extensions», «A veure si et treus les extensions», «Belén, estàs horrorosa», «Portes extensions i la veritat és que les portes fatal», «Belén, aquesta cabellera no et queda bé. T'has de fer el tall de la filla de Paz Padilla. Veuràs com et trobaràs millor», «La veritat és que porta extensions i així i tot ho portes fatal, és a dir, que busquin a una altra per a representar el producte».

No obstant això, com hem esmentat, també hi ha fans incondicionals que l'han lloat pel seu nou aspecte. I ho han fet amb comentaris com ara «Maca», «M'agrada el teu nou look» o «Maquíssima! Amunt l'Esteban!».

Belén Esteban i la seva imatge, sempre en el disparador

Aquestes crítiques per les seves extensions no són les úniques que ha anat tenint Belén Esteban al llarg del temps per la seva imatge. Així, per exemple, cal no oblidar que les últimes van arribar el mes d'octubre passat quan van saltar les alarmes entre els seus seguidors.

Un vídeo en Tik Tok mostrava a la de Paracuellos amb uns quilos de més i això va sorprendre els seus fans. Sí, perquè havia aconseguit una silueta bastant envejable i semblava que tornava a agafar pes. En aquest moment, va haver-hi els qui es van ficar amb ella i també van estar els incondicionals de la col·laboradora de 'Sálvame' que es van preocupar per la seva salut.

Abans de res això, ella va haver de sortir a calmar 'les aigües'. Així, va manifestar que simplement s'havia deixat una mica, però que tornaria al seu pes habitual.


Comentaris

envia el comentari