Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Antonio David Flores pot perdre avui mateix la seva feina a 'Sálvame'

El col·laborador hauria superat una línia que els seus caps no estan disposats a perdonar

A 'Sálvame' ningú té la seva cadira assegurada, ni tan sols els presentadors que, depenent de l'època de l'any, veuen com a vegades hi ha setmanes que no arriben a treballar ni un sol dia, el mateix passa amb alguns tertulians que fins i tot veuen que la seva presència al programa es limita a un cop cada quinze dies o, fins i tot, a aparicions mensuals perquè no encaixen amb les dinàmiques i els temes del programa, ja que a vegades la direcció decideix donar prioritat a altres col·laboradors i que tenen més vinculació amb els temes a tractar.

Sabent això, tots els col·laboradors lluiten diàriament per aportar les millors exclusives i assegurar així la seva presència en l'exitós programa de Telecinco. Aquesta setmana ha passat una cosa que podria apartar per sempre a una de les cares més noves del programa, ja que la seva última jugada es podria entendre com una traïció cap a la cadena i la productora per la qual treballa.

Ahir coneixíem que Antonio David Flores seria sospitós d'haver traït al seu nou company Canales Rivera. Segons sembla, Flores hauria posat en coneixement a la direcció de 'Sálvame' que el seu company podria estar quedant amb una 'extronista' de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' cada vegada que es troba a Madrid, allunyat de la seva xicota i de la seva família.

Més enllà de la traïció al seu company de programa, l'acte del col·laborador podria tenir conseqüències molt greus, a causa que Flores estaria exercint d'amagat com a representant de Cynthia Martínez, la dona que assegura haver tingut relacions amb Canales i amb la intenció d'obtenir un benefici econòmic que rebria per part de 'Sálvame'.

Aquesta tarda, el subdirector de 'Sálvame' ha intervingut en directe al programa per explicar que en moltes ocasions els col·laboradors proporcionen informacions i contactes a la direcció perquè puguin tancar entrevistes i gestionar informacions que més tard es revelaran en el programa. En aquestes ocasions, els col·laboradors no perceben cap ingrés extra, ja que s'entén que forma part de la feina que fan a Telecinco.

Antonio David intenta desvincular-se d'un interès econòmic

Antonio David ha intentat frenar tot el corrent que s'està obrint en el seu programa contra ell, intentant justificar-se sense gaire èxit, ja que la presumpta amant de Canales Rivera ha confirmat a un redactor del programa que Flores és el seu representant i que per tant, ha acordat amb ell la negociació de les seves futures aparicions en televisió i que sempre passarien pel col·laborador perquè es poguessin dur a terme.

En aquesta trucada, el redactor insisteix a Antonio David perquè confirmi que exerceix de representant i aquest ho confirma, afirmant que Cynthia ho autoritza per tancar aparicions a 'Sálvame' i 'Sábado deluxe'. A més, Flores parla amb el redactor demanant-li que li digui xifres i condicions per poder negociar-ho amb ella, i així seduir perquè narri les presumptes infidelitats que Canales feia a la seva parella.

Segons sembla, Cynthia es va posar en contacte amb Antonio David Flores per explicar que ha tingut alguna cosa amb Efrén Reyero mentre aquest estava sortint amb la també col·laboradora, Marta López. Però, segons sembla, una cosa va dur a una altra i van acabar parlant d'aquest presumpte engany de Canales a la seva xicota.

Les negociacions no han sortit com s'esperaven i finalment la jugada li ha sortit pel cul de la culata i ha fet que tot el programa es posi en contra seu en considerar que està fent molt de mal a un company i que a més, és molt estimat per tots.

Antonio David ha explicat que ha intentat posar-se en contacte amb Canales Rivera per disculpar-se sobre el que ha passat i, segons sembla, aquest ha rebut i llegit el missatge, però ha descartat completament respondre-li.

Alguns col·laboradors de 'Sálvame' han afirmat que Canales ho està passant molt malament i que ahir no va acudir al seu lloc de treball, a causa del mal tràngol que està passant en la seva vida privada.