Una parella agafant-se les mans pel carrer

Les 5 parelles de famosos espanyols que s'han separat aquest 2020

Diverses celebritats han posat fi a les seves relacions sentimentals

Aquest 2020 no serà recordat com un gran any. A més, en aquest nefast any són moltes les parelles de famosos que han confirmat la seva separació. A continuació, podeu veure una llista de 5 famosos que han trencat la seva relació sentimental aquest any. Sens dubte, la ruptura més mediàtica ha estat la d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas, que lideren aquesta llista per tot el bombo mediàtic que han generat.

Paloma Cuevas i Enrique Ponce

Enrique Ponce i Paloma Cuevas han estat junts vint-i-cinc anys, i és per això que ens ha sorprès la seva ruptura. Ponce i Cueva eren unes de les parelles més consolidades de l'entorn mediàtic.

Ningú hauria dit que el torero posaria fi a la seva relació amb Paloma Cuevas. No obstant això, de moment mantenen una relació cordial pel bé dels seus fills. El més curiós d'aquest cas és que Enrique Ponce ha refet la seva vida amb Ana Soria, una jove amb la qual hi ha una diferència d'edat considerable.

Després d'aquesta separació, el torero ha mostrat una faceta molt desconeguda: la seva presència a les xarxes socials. Enrique Ponce no s'amaga i comparteix fotografies junt amb la seva noia. Tanmateix, el divorci amb Paloma Cuevas no s'ha fet oficial, però sí que es pot confirmar que el matrimoni està totalment trencat i que Enrique Ponce està entregat amb Ana Soria.

Paloma Cuevas al costat d'Enrique Ponce
Enrique Ponce i Paloma Cuevas han posat fi a la seva relació | GTRES

Marta López i Alfonso Merlos

Uns mesos abans d'aquesta ruptura va arribar l'espectacle, el famós 'MerlosPlace'. Tot va començar quan el periodista Alfonso Merlos estava en directe en un programa de Youtube del seu amic Javier Negre. Mentre Merlos estava en pantalla, va aparèixer una noia gairebé nua. Aquesta noia és Alexia Rivas, que es passejava en roba interior pel saló de Merlos. Tot això va coincidir amb el confinament i amb el romanç de la periodista Marta López.

L'ex de 'Gran Hermano' es va assabentar en aquell moment que el seu noi ja no estava amb ella. Segons sembla, ell havia avisat a Marta López que ja no estaven junts, però ella ho va negar. Així és com va acabar la relació d'Alfonso Merlos i Marta López. Aquest 2020 ha estat un any nefast per a la col·laboradora de Telecinco, ja que fa poques setmanes que ho ha deixat amb Efrén, el seu suposat xicot després de Merlos.

A més, Marta va ser acomiadada de Telecinco per un suposat positiu en coronavirus, havent-se saltat les normes de la cadena. Finalment, ho va solucionar perquè tan sols va ser un error. Amb tot això, Alfonso Merlos ja ha posat fi a la seva relació amb Alexia Rivas.

Fani i Christofer

La parella que més alts i baixos ha patit és la de Fani i Christofer. Tot va començar a la primera edició de 'La isla de las tentaciones'. Al 'reality' de Telecinco tots dos van arribar com dos complets desconeguts, però ara ja protagonitzen portades de revistes.

Al programa, Fani va ser-li infidel amb Rubén. Malgrat això, la parella va seguir endavant, ja que Christofer va perdonar a Fani. Després del 'perdó' i diverses portades en què confessaven que volien casar-se, Fani va decidir entrar a 'Supervivientes'.

Després d'això, tots dos van entrar a concursar en la primera edició de 'La casa fuerte', on van arribar a parlar de la possibilitat de tenir un fill. No obstant això, la parella ha decidit posar punt final a la seva relació. Christofer i Fani ja no viuen junts, tot i que sí que es veuen sovint. Sembla que l'amor ja ha desaparegut.

Diego Matamoros i Estela Grande

Diego Matamoros és un altre dels personatges públics que han posat fi a la seva relació. La parella tenia molts problemes matrimonials per diverses infidelitats. L'any 2019 van estar a punt de trencar per la relació d'Estela Grande amb Kiko Jiménez a 'Gran Hermano VIP'.

Finalment, poc abans del confinament, el matrimoni va oficialitzar la seva ruptura, encara que durant els dies d'aïllament es van tractar molt bé a les xarxes socials. Ara bé, Diego Matamoros ha iniciat una nova relació amb Carla Barber.

Froilà i Mar Torres

Una altra parella que sempre estava en la corda fluixa és la de Froilà i Mar Torres. Ja feia molts anys que el nebot del rei sortia amb la seva companya d'estudis. Ara bé, la distància ha estat un dels motius pels quals han trencat la relació.

Mar Torres està molt involucrada amb les xarxes socials, on ha reconegut que malgrat trencar amb Froilà, encara tenen una gran relació, ja que són amics de tota la vida.