La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor

Elionor i Sofia, enfadades amb la seva cosina: «Ella ha pogut i nosaltres no»

La filla de la infanta Cristina ha pogut gaudir d'un esdeveniment familiar

La princesa Elionor i la infanta Sofia estan en el punt de mira per la felicitació nadalenca d'aquest any 2020. No obstant això, avui són notícia per un altre motiu. Les filles del rei Felip VI podrien estar enfadades amb la seva cosina Irene, la filla de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Per què? Perquè Irene, a diferència d'elles, sí que ha pogut assistir a una celebració familiar.

L'esdeveniment familiar

La revista '¡Hola!' ha revelat en exclusiva que les filles dels reis no han tingut el privilegi d'assistir a un esdeveniment familiar. Nina Flohr, de trenta-tres anys, i el príncep Philippos de Grècia, de trenta-quatre anys, han decidit casar-se a Suïssa. Philippos de Grècia és el fill menor d'Anna Maria de Grècia i del monarca Constantí, el germà de la reina Sofia i, per tant, el cosí petit de Felip VI.

Aquesta notícia ha estat portada de la revista '¡Hola!' amb una fotografia dels nuvis i el següent titular: «Les imatges exclusives d'una celebració privada i sofisticada a St. Moritz. Boda reial del príncep Philippos de Grècia i Nina Flohr».

La parella va decidir contraure matrimoni el passat cap de setmana, dissabte, a l'Hotel Badrutt's Palace, situat en una estació d'esquí a Saint-Moritz. Ara bé, el casament es va celebrar en la intimitat, sense convidats. Només van estar presents els nuvis, els seus pares i els testimonis. No obstant això, després hi va haver una celebració, en la qual sí que va assistir Irene Urdangarin, en canvi, Elionor i Sofia no van poder anar-hi. 

La presència espanyola en el casament

Segons ha revelat la revista del cor, després de l'acte civil, la parella va voler celebrar-ho. És per això que van organitzar un espectacular dinar amb trenta convidats, és a dir, tota la família reial grega. Així mateix, tenint en compte l'estreta relació que la infanta Cristina manté amb els seus cosins i oncles de Grècia, també va ser convidada. No obstant això, no ho va fer sola, sinó que va anar acompanyada de la seva filla petita Irene, que ja té quinze anys.

Tanmateix, ens sorprén que els Borbons no estiguessin convidats. De fet, no s'ha vist en la celebració a la reina Sofia, la seva germana Irene o fins i tot la infanta Elena. Potser no ho han fet per passar desapercebudes, tenint en compte que estan en el punt de mira per les targetes opaques.

Una celebració nupcial de luxe

No s'han filtrat molts detalls de l'esdeveniment, però sabem que l'acte ha estat marcat per la sofisticació. Així doncs, no només ha sorprès el lloc de la cerimònia sinó també la manera en què els convidats van assistir a la celebració.

Segons sembla, el pare de la núvia, Thomas Flohr, és un home adinerat que ha fet fortuna amb la companyia aèria Vista Jet. I precisament no va dubtar en utilitzar els seus avions de luxe per traslladar als convidats al lloc del banquet. Aquests van estar encantats amb les atencions i el menú, del qual no van poder gaudir ni la princesa Elionor ni la infanta Sofia.