Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Eloi Vila, presentador del programa de TV3 'Al Cotxe!'

Eloi Vila i 'Al cotxe!', d'enhorabona: la gran notícia que acaba de compartir

El presentador ha volgut celebrar la notícia amb un vídeo on ensenya el famós cotxe que condueix

Eloi Vila, presentador del programa de TV3 'Al Cotxe!'
Eloi Vila celebra els 100 capítols del programa 'Al Cotxe!' | 'Al Cotxe!'

Eloi Vila i la resta del seu equip estan d’enhorabona. Aquest dijous, 17 de desembre, TV3 emetrà el capítol número 100 d’ ‘Al Cotxe!’, el programa d’entrevistes creat l’any 2017 que ha triomfat a tota la nació.

El presentador català, original de Sant Esteve de Palautordera (Vallès Oriental), ha volgut compartir la bona notícia a través de les xarxes del programa i ha deixat entreveure com es roden les intenses entrevistes.

Eloi Vila celebra els 100 capítols d’ ‘Al Cotxe’

Eloi Vila ha donat les gràcies a tots els espectadors que han seguit el programa durant aquests tres anys i ha obert el reconegut cotxe des d’una perspectiva mai vista. Així, ha ensenyat les cinc càmeres ‘Go-Pro’ que s’utilitzen per a captar tots els angles possibles de l’entrevistat i l’entrevistador. Això, sumat a un petit set d’il·luminació i uns micròfons ben posicionats, creen una màgia perfecta que fa que tot aquell qui puja al cotxe d’Eloi Vila s’obri en canal amb el presentador.

Els convidats que tindran l’honor de participar en el capítol 100 d’ ‘Al Cotxe!’ són la cantant i actriu Nina i el periodista Xavier Graset. Cal destacar que el programa va continuar –després de començar l’escalada- amb les entrevistes al cotxe, ara mantenint encara més la distància amb una pantalla que separa ambdós habitants al vehicle.

Durant aquests tres anys Eloi Vila ha pogut estar amb tota mena de persones famoses de Catalunya. Des dels germans Estopa fins a la popular 'influencer' Dulceida, i passant per models, actors i actrius gairebé cap estrella catalana s'ha pogut resistir a participar en aquest innovador programa.

Un dels últims participants va ser Jordi Évole, qui estrenava el documental ‘Eso que tú me das’ sobre la seva última entrevista a Pau Donés. Évole, conegut per la seva enteresa fins i tot en els moments més tensos, va emocionar-se com mai amb Vila i va plorar recordant aquest documental. Aquest és només un exemple dels 300 convidats que s’han deixat seduir per la màgia d’Eloi Vila i el seu programa ‘Al Cotxe’. Ja ho descriuen ells mateixos a les seves xarxes: «La intenció és que, al cotxe, hi entri un personatge, però en surti una persona». Repte, per ara, més que aconseguit.