Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

El desig de David Flores pel seu 22è aniversari arriba a la seva mare, Rocío Carrasco

Que el jove tingui el seu millor regal està en mans de la dona de Fidel Albiac

El passat dimarts 15 de desembre va ser un dia molt especial per a la família Flores-Carrasco. Concretament per a David Flores, el fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, que complia 22 anys. Durant tot el dia, el net de Rocío Jurado va rebre una allau de missatges carregats d'amor i afecte amb motiu del seu aniversari, que va celebrar envoltat de la seva família.

La seva germana, Rocío Flores, no va poder faltar a tan assenyalat dia i aprofitava les xarxes socials per enviar-li un preciós missatge: «Felicitats, petit meu, tu ets el meu regal de la vida, que res ni ningú t'esborri aquest somriure que m'alegra la vida, desitjo que sempre siguis tan feliç com ets. Ningú m'ha ensenyat tant com tu, ets la persona més guerrera que conec, sempre endavant i sempre fent-nos feliços. T'estimem», publicava, al costat d'una tendra foto de tots dos.

Antonio David Flores revela si Rocío Carrasco ha trucat al seu fill

Al marge de les celebracions i missatges de felicitació, ahir també va ser un dia una mica agredolç. A l'alegria de poder celebrar el 22è aniversari de David Flores, se li va sumar l'absència sempre eterna de la seva mare durant les hores que va durar l'aniversari. Antonio David Flores, per la seva banda, arribava a Màlaga amb ganes de poder abraçar el seu fill portant un regal molt especial.

«A David li agrada molt la música, li he portat un micròfon amb un 'pen drive' i tal que pot gravar-se i segur que li farà il·lusió. A gaudir», anunciava als mitjans de comunicació, que l'esperaven a les portes de l'estació de tren de Màlaga. Però el que els periodistes volien saber era si Rocío Carrasco s'havia posat en contacte amb el seu fill per felicitar-lo pel seu aniversari.

La filla de Rocío Jurado porta vuit anys sense tenir cap mena de relació amb els seus fills, Rocío i David. Des que aquests van decidir anar-se'n a viure amb el seu pare, Rociíto va tallar tota comunicació i ni tan sols en moments especials a aixecat el telèfon per parlar amb ells. Dimarts passat, Rocío Carrasco tenia una nova oportunitat i el seu exmarit va revelar finalment als mitjans si hi havia hagut trucada.

«No ho sé, he de pujar a casa i assabentar-me'n una mica, poc us puc explicar. Són molts anys els que han passat, però l'esperança mai es perd», explicava el col·laborador de 'Sálvame' assenyalant que, sens dubte, «al meu fill li agradaria. Li faria molta il·lusió, la veritat».

Tot i que és evident que la trucada de Rocío Carrasco al seu fill hagués omplert d'alegria el jove, la veritat és que ja són molts aniversaris en els quals David Flores no ha comptat amb una felicitació per part de la seva progenitora. Una cosa al que ja estan acostumats els dos germans i, encara que els agradaria que ho fes, saben que no es produirà.

Passant el dia amb Olga Moreno

David Flores va decidir passar les primeres hores del seu aniversari a la botiga de roba que Olga Moreno, Dona d'Antonio David Flores, té a Màlaga. El germà de Rocío Flores sent una especial predilecció per Olga, a la qual tracta com una mare. Un sentiment recíproc, ja que la dissenyadora va acollir David  sense dubtar-ho, com un fill més.

Quan el jove va abandonar la botiga, Olga Moreno va revelar que la celebració seria a casa i que David tindria «moltíssims regals, perquè aquest any s'ha portat massa bé». Sens dubte, David és molt estimat per tota la família i tots han manifestat com d'especial que és i la força de voluntat que sempre ha tingut. «El 'tio' és un home. Ja va cap amunt i estic molt orgullós d'ell», confessava l'exguàrdia civil.