YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mónica Carrillo confessa a la seva parella, Vanesa Martín, les seqüeles del seu càncer

La periodista d'Antena 3 ha confessat les conseqüències del càncer de pell que pateix

Primer pla de la periodista d'Antena 3 Mónica Carrillo
Mónica Carrillo confessa les seqüeles del càncer de pell que pateix | GTRES

Recordem que al setembre Mónica Carrillo feia pública la seva sobtada sortida de l'informatiu d'Antena 3 pel càncer de pell que pateix: un carcinoma basocel·lular al nas. La presentadora d'Atresmedia va ensenyar sense complexos les seqüeles de la seva cara i va confessar el seu estat de salut. Tres mesos després d'aquella confessió, Mónica Carrillo ha tornat a parlar sobre la malaltia en una entrevista telemàtica amb una periodista de 'La Sexta'.

La parella de la cantant Vanesa Martín, ha estat entrevistada per la seva companya Ana Pastor, que l'ha sotmès a una gran quantitat de preguntes. No obstant això, Carrillo no ha tingut cap problema en parlar sobre el càncer, però sempre amb un to optimista. A l'entrevista, hem pogut veure la cara més personal de Mónica Carrillo, tot i que Ana Pastor també ha volgut parlar sobre la seva carrera professional.

Carrillo ha assegurat que encara té complex de la cicatriu a la cara

«Encara que no hi ha perill de mort, et pot afectar. He tingut conseqüències en l'àmbit personal i en el professional», ha manifestat Carrillo sobre el seu pas pel quiròfan. A més, com que és un carcinoma que li feia mal en gairebé tota la cara, el seu cirurgià es va veure obligat a cosir-li «molts punts», que es van convertir en una gran cicatriu en forma de «nota musical», ha confessat la periodista.

Carrillo, sempre amb un somriure a la cara, ha afirmat que encara li segueix creant cert complex la cicatriu a la cara, encara que lluita cada dia per veure la nova realitat en què viu: «He estat amb apòsits i coberta tot el temps, a l'ombra i gestionant la cicatriu. Encara em costa assumir que no es nota gaire, però això és així, és el que hi ha».

Així va anunciar Mónica Carrillo que pateix càncer de pell

La presentadora d'Antena 3 anunciava així la seva malaltia en una publicació d'Instagram: «A principis de juny, la meva primera sortida després del confinament va ser la visita al dermatòleg. El motiu: una petita ferida que no acabava de cicatritzar», començava el post la periodista dels informatius.

«Finalment, el cirurgià em va confirmar que es tractava d'un carcinoma basocel·lular, un tipus de càncer de pell localitzat al nas. Aquell mateix dia, el doctor me'l va extirpar i vaig començar un lent període de recuperació fins a la meva reincorporació a la feina. Aquest estiu atípic per a tots, també ho ha estat per a mi. Protecció solar, apòsits, gorres i grans dosis de paciència i confiança en els metges», confessava en el seu dia Mónica Carrillo.

La millor filosofia de la presentadora per seguir endavant

En aquest mateix post, Mónica va revelar a Instagram quina és la seva filosofia per seguir endavant: la filosofia japonesa del 'kintsugi', que radica en «l'art de reparar les fractures de la ceràmica amb resina d'or per evidenciar que els defectes formen part de nosaltres i, sovint, són unes grans virtuts».

Sobre aquest tema, Carrillo ha confessat que «personalment cal acceptar-se un mateix. Ha estat com envellir de cop, com quan et quedes embarassada d'un dia per l'altre i et surt la panxa de nou mesos. I clar, després quan dones a llum et queden seqüeles físiques, com les estries», ha finalitzat la periodista dels informatius d'Antena 3.


Comentaris

envia el comentari