Andrés Iniesta i Anna Ortiz han sigut pares per quarta vegada

La notícia ha agafat per sorpresa tots els seus seguidors, ja que la parella no havia anunciat l'embaràs en cap moment

Iniesta
Andrés Iniesta i Anna Ortiz han sigut pares per quarta vegada | CatalunyaDiari.cat

Andrés Iniesta i Anna Ortiz han sigut pares per quarta vegada. La parella, que no havia anunciat en cap moment la notícia de l'embaràs, s'ha servit de les xarxes socials per compartir la seva felicitat amb tothom i, de pas, mostrar la primera instantània del petit, un nen al qual han decidit posar el nom d'uns dels personatges més emblemàtics de la literatura universal. «Benvingut Romeo! Dia meravellós! La mare i ell estan genials», escrivia l'exjugador blaugrana a tall d'acompanyament de la fotografia, una imatge on tan sols s'aprecia la part inferior del cos del bebè.  

Poques hores després de ser compartida, la publicació ja compta amb gairebé 300.000 'likes' així com gairebé 200 comentaris, molts d'ells de persones que en algun moment o altre han mantingut alguna mena de relació amb el jugador. És el cas, per exemple, de la també estrella blaugrana Xavi Hernández, o de les actuals parelles de Sergio Busquets i Marc Bartra, que també han volgut dedicar unes paraules de felicitació a la família en una ocasió tan especial.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bienvenido Romeo! Día maravilloso! La mamá y él están geniales!

Una publicación compartida de Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

Amb l'arribada de Romeo, la parella ja té quatre fills

Iniesta i Ortiz es van casar el 8 de juliol del 2012 després de cinc anys de relació sentimental, en una romàntica celebració que va tenir lloc al Castell de Tamarit. Fruit del matrimoni van néixer tres fills: Valeria, Paolo Andrea i Siena, de 8, 4 i 2 anys respectivament. Ara, la parella ha vist com la seva família es fa un xic més gran, gràcies a l'arribada al món de Romeo. 


Comentaris

envia el comentari