Primer pla d'Andrés Iniesta plorant durant una roda de premsa

Andrés Iniesta, destrossat, anuncia la seva pèrdua més dura: «Fins aviat»

El futbolista pateix una pèrdua molt dolorosa

Andrés Iniesta acaba de rebre un cop molt dur. De fet, ell mateix ha sigut l'encarregat d'anunciar la trista mort de qui és, segurament, la persona més important de la seva vida. Però, per si no n'hi hagués prou, aquesta mala notícia li arriba quan està esperant el seu cinquè fill.

Qui fos futbolista del Barcelona i de la Selecció espanyola no ens té acostumats a donar explicacions sobre la seva vida privada, però aquesta vegada n'ha volgut fer una excepció. És habitual que Iniesta bàsicament ens mostri la seva cara més professional, sigui la seva carrera com a futbolista o la seva faceta com a empresari.

Més enllà d'algun fet puntual, a les seves xarxes socials hi abunden imatges entrenant-se, jugant o, com a molt, d'algun viatge amb la seva dona. Els fets succeïts fa unes quantes hores, però, han obligat al de Fuentealbilla a obrir-se en canal per mostrar els seus sentiments. I és que no n'hi ha per menys, si tenim en compte l'enllaç que tenia amb aquest familiar recentment mort.

Primer pla d'Andrés Iniesta plorant durant una roda de premsa
Andrés Iniesta ha dit adeu a un familiar | Europa Press

Andrés Iniesta, trencat després de la dolorosa mort

«Fins aviat, àvia... Si recordo els milers de coses que he viscut com a net, no puc deixar d'emocionar-me. Eterna, àvia», comentava un emocionat Andrés Iniesta al seu Instagram. Al costat del text, apareix una foto amb la seva àvia materna, l'última que quedava en vida a l'actual jugador del Vissel Kobe japonès.

Per conèixer més la importància que va tenir l'àvia d'Iniesta a la seva vida, només cal veure la publicació que va fer la germana d'Andrés. «Gràcies per tant. Et trobarem a faltar, però ara ens cuides des d'allà dalt. Quan mirem al cel, veurem una estrella que brilla amb força, i aquesta seràs tu. Perquè així eres, àvia, i ho has estat fins i tot el teu darrer dia... T'estimem», deia Maribel Iniesta.

Va ser el 2017 quan va morir la seva altra àvia, Paca, a la qual Andrés també estava molt unit. Malgrat aquest dur revés, la família Iniesta té motius per mirar el futur amb optimisme, esperant ja l'arribada del cinquè fill del mític jugador espanyol.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp