Primer pla d'Álex Casademunt, seriós.

La mare d'Àlex Casademunt, de pedra: veu què han fet els excompanys del seu fill

La figura d'Àlex Casademunt segueix molt present

Àlex Casademunt va morir fa gairebé dos anys, deixant devastats a tots; amics, familiars, companys i excompanys. Un fatal accident va posar fi a la vida de l'exconcursant d'Operación Triunfo 1 amb només 39 anys.

La mort d'Àlex va deixar paralitzat tot el seu entorn. Des dels seus excompanys d'Operación Triunfo i Fórmula Abierta, fins als de Sálvame i tot el món de la televisió. I és que, Casademunt va ser un personatge polifacètic que va saber complir en cadascun dels àmbits en què va treballar, fins i tot a l'empresarial.

Però, sobretot, el més dur va ser saber que deixava enrere una petita de tot just 2 anyets que haurà de créixer sense el seu pare.

Primer pla d'Àlex Casademunt a un 'photocall'
Àlex Casademunt, molt present al record dels seus amics i companys | GTRES

Al març es compleixen dos anys del seu adeu i la seva família ha intentat superar la seva pèrdua com ha pogut. De la mateixa manera ho han fet els seus companys, que van quedar marcats per la mort del jove cantant.

De fet, res ha estat igual des de llavors, i aquell llaç del qual els concursants presumien s'ha anat trencant. Especialment a causa dels desacords protagonitzats per cares com a Rosa López o Chenoa, que han deixat clar que no és or tot el que llueix.

I, ara, alguns dels seus excompanys han pres una determinació que haurà deixat impactada la mare de l'Àlex, la Roser. Després de participar en Operación Triunfo, i abans de dedicar-se al món de la televisió, Casademunt va formar part del grup Fórmula Abierta.

Els companys d'Àlex Casademunt fan un pas important davant la seva absència

Amb aquest grup van fer una cançó que ja ha passat a la història de la música pop espanyola. Estem parlant de l'èxit Te quiero más, amb què van aconseguir un disc de platí.

Després de tres anys d'inactivitat, Fórmula Abierta ha renascut amb alguns nous components, com és el cas de Vero, que també va participar a Operación Triunfo.

I per celebrar els 20 anys del naixement d'aquest projecte, Fórmula Abierta ha decidit tornar a reunir-se i pujar als escenaris per commemorar les dues dècades del grup.

Imatge d'Àlex Casademunt cantant amb altres company d''Operación Triunfo'
Àlex Casademunt cantant sobre un escenari amb Javián i altres companys d''OT' | GTRES

Així doncs, Fórmula Abierta farà un 'tour' per Espanya anomenat Gira 20 años, i els nous components seran Geno Machado, Enrique Anaut i Verónica Romero. Alguns, molt amics d'Àlex Casademunt. Gent propera al cantant com Chenoa o Soraya no han dubtat a felicitar el grup per aquest nou projecte.

Alhora que molts fans de Fórmula Abierta han celebrat el pas que han fet, reconeixent que trobaran a faltar la veu d'Àlex Casademunt. Serà, sens dubte, un homenatge molt bonic que els seus excompanys podran dedicar per recordar la seva memòria.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp