David Flores Carrasco

L'advocat de David Flores Carrasco pren una dràstica decisió amb Telecinco

A David Flores Carrasco l'està afectant tota aquesta situació

De David Flores Carrasco se n'està parlant molt des de fa un parell de setmanes. Tot i això, cal recordar que és una persona anònima i que totes les informacions abocades pels mitjans de comunicació sobre la seva persona poden tenir greus conseqüències.

David Flores, assessorat pel seu pare Antonio David, compta amb l'ajuda de l'advocat de la família que posarà en mans dels tribunals aquesta situació si no cessa.

David Flores Carrasco acapara titulars malgrat ser una persona anònima

Des de fa un parell de setmanes, el nom de David Flores Carrasco és a molts titulars. Des que a Fiesta van parlar sobre una possible mudança d'Olga Moreno a Madrid, es va posar el focus sobre el fill de Rociíto. I és que David vivia dues setmanes al mes a casa d'Olga i sempre en companyia de la seva germana Lola.

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
David Flores Carrasco es deixa aconsellar pel seu pare i per la seva germana | Instagram: @rotrece

El cap de setmana es va tornar a parlar de David al programa d'Emma García. Aquest cop amb una informació de Makoke que deia que l'adolescent ja no vivia a casa d'Olga des de Nadal. Una situació que va ser provocada perquè a orelles d'Antonio David i Rocío havia arribat que Olga es posava 'medalletes' per cuidar David.

«Llavors 'perquè no et posis més medalletes, no et preocupis, que ens l'emportem'», va explicar Makoke al plató deixant tots anorreats. Així que, des que aquesta informació es va conèixer, han estat molts els mitjans que n'han parlat.

A més a més, programes com a Sálvame defineixen Antonio David de 'El Ser', per no dir el seu nom atès que els té demandats. Així es podria iniciar una nova denúncia per sobreexposar David Flores tot i ser una persona anònima.

Aquestes són les paraules de l'advocat de David Flores Carrasco

També cal recordar que la situació que va explicar Makoke va ser confirmada per la revista Diez Minutos en un ampli reportatge aquesta mateixa setmana. Motiu del qual parteix el comunicat següent de l'advocat de David Flores.

Iván Hernández, l'advocat de la família, va llegir al vídeo de YouTube el primer paràgraf de la rectificació de la revista del cor. «Antonio David Flores i la seva família són protagonistes de la crònica social. En relació amb la informació publicada per Diez Minutos aquest dimecres, hem procedit a suprimir el reportatge», comunicava.

Muntatge d'Antonio David Flores i els seus fills
El pare de David Flores vol el millor per als seus fills | Catalunya Diari

«Seguint els arguments expressats per la defensa jurídica de David Flores Carrasco, fill d'Antonio David Flores i de Rocío Carrasco, s'ha eliminat el material corresponent a l'esmentat reportatge. D'altra banda, volem recalcar que Antonio David Flores no ha participat en el reportatge que publica Diez Minutos ni tampoc ha cobrat cap remuneració pel mateix», prosseguia.

D'aquesta manera, l'advocat de David Flores explica que és una «vulneració del qual és un personatge absolutament anònim. Tenir en compte les conseqüències que per a ell pogués tenir», va dir tot seguit.

Així doncs, va advertir que «la resta dels mitjans de comunicació, però, especialment, Telecinco, el consell d'administració i el president, en prendran nota. I assumiran les responsabilitats si segueixen en aquestes pràctiques de danyar personatges anònims, on causen un perjudici irreparable».

«Ells sabran i ells tindran les responsabilitats. Esperem que tots aquells puguin prendre nota i que s'aturi ja amb tot això. El negoci no ho val tot», va explicar l'advocat.

«La pujada d'audiència a costa de la família Flores no pot permetre que se segueixin fent actuacions com les que es realitzen», sentenciava. Per tant, deixa clar que «cadascú que les realitzi, tindrà les seves conseqüències. Uns a la via civil, com està passant amb tot el que ha passat aquest any, i altres en altres jurisdiccions».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp