Foto d'Iñaki Urdangarin pel carrer.

Iñaki Urdangarin s'emporta un greu disgust per part dels fills d'Ainhoa Armentia

Urdangarin se n'adona que Ainhoa Armentia no acaba de fer el pas definitiu

Iñaki Urdangarin s'ha adonat que ha passat un any des que es va destapar aquella relació impactant amb la comptable basca Ainhoa Armentia. Cal recordar que tots dos van ser enxampats en una platja francesa i les imatges de la seva trobada van sortir a la llum en una coneguda revista.

Va ser tot un xoc per a Cristina de Borbó, que no es creia que Iñaki podia estar passejant tan tranquil·lament amb una jove desconeguda. Tothom parlava d'aquella bomba que va aclaparar Iñaki Urdangarin, ja que cada dia tenia nombrosos paparazzis i càmeres de televisió al seu lloc de treball.

Els fills d'Ainhoa, segons han explicat a Telecinco, han donat un gran disgust a Iñaki Urdangarin: encara no el coneixen i no tenen intenció de fer-ho, tot i que ell ho ha intentat.

Iñaki Urdangarin veu que ha passat un any d'aquelles fotos

Finalment, va haver d'abandonar la seva feina i a poc a poc va intentar aparèixer cada vegada menys públicament amb la seva parella perquè passés el xàfec. Més d'un any després d'aquelles imatges xocants, El programa de Ana Rosa ha analitzat com es troba actualment la relació entre Iñaki i Ainhoa.

I la veritat és que diversos col·laboradors del programa han aportat detalls interessants sobre com ha anat evolucionant la vida de l'exduc de Palma i la comptable. En un primer moment, Sandra Aladro ha aclarit en quin moment es troba la parella. Queda clar que els fills d'Ainhoa Armentia, que han passat molt de temps junts amb la seva parella, han donat un disgust a Urdangarin. Saben que fins que no arribi el divorci la relació no serà completa al cent per cent: això preocupa molt l'exduc.

Els fills d'Ainhoa no tenen contacte amb Iñaki

Sandra Aladro va exposar en ple directe dos temes que no deixen ningú indiferent. «Es compleix un any i a efectes legals no hi ha hagut ni un pas, el divorci segueix sense arribar», ha dit sobre l'actual parella d'Urdangarin.

Alhora, la col·laboradora ofereix més detalls sobre l'exjugador d'handbol. «La vida d'Iñaki sí que ha canviat molt, la seva relació amb Ainhoa s'ha consolidat. Sé que els últims mesos ell en forma part de la vida familiar i que no passa al revés. És ben rebut a la casa on Ainhoa viu amb els seus fills. És la parella de la seva mare, l'han conegut i l'han acceptat», ha confessat a Telecinco sobre la relació d'aquest amb els fills d'Armentia.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
L'exduc ha estat ben rebut a la família de la seva parella. | Mediaset

D'altra banda, Aladro també ha explicat alguns aspectes rellevants sobre la relació i com van passar el Nadal. «El dia de la nit de Nadal hi van ser amb la família d'ella i, finalment, se'n va anar a sopar amb la seva mare».

«Ha formalitzat la seva vida amb Ainhoa Armentia, però no al revés»

Això sí, aclareix que la relació d'Ainhoa amb la família d'Iñaki no és igual: això disgusta moltíssim l'exduc.

«No em consta que Ainhoa hagi pogut compartir fins ara alguna situació íntima i familiar amb els fills d'Iñaki, ni tan sols amb la mare d'Urdangarin. Iñaki ha formalitzat amb caràcter general la seva vida amb Ainhoa, però no al revés. Entenc que fins que no arribi el divorci això no es produirà, bé perquè li ho han demanat. Perquè ell ha decidit que així sigui, per cuidar una imatge que en el seu moment no va cuidar i que va fer que es produïssin aquestes imatges…», continuava.

La veritat és que per a Aladro «és una realitat que ell no comparteix la seva vida amb parella i fills», exposava la periodista de Telecinco.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp