Imatge de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez anuncia la notícia més impactant: «Menys de 24 hores»

Georgina Rodríguez sorprèn una vegada més en la seva darrera aparició

Georgina Rodríguez no deixa mai indiferent ningú amb les seves aparicions en públic. I ara, una vegada més, ho ha tornat a demostrar, deixant a tots bocabadats amb la seva presència a la gala dels 'Joy Awards' a Aràbia Saudita. Georgina i Cristiano Ronaldo ja es troben totalment instal·lats al país i la 'influencer' ve disposada a sorprendre tothom.

Georgina apareixia amb un 'look' impressionant que va ser el que més enrenou va generar durant tota la nit. Així, la dona de Cristiano Ronaldo es va posicionar com una de les millors vestides de tota la catifa vermella.

A més a més, va revelar una notícia molt impactant sobre el vestit que portava. Segons va explicar als mitjans, el seu 'look' va ser confeccionat en menys de 24 hores, i és que ningú ho podria haver defensat com ella.

Georgina impacta amb el seu darrer 'look'

Georgina i Cristiano ja han aconseguit reestructurar la seva vida a Riyadh, capital d'Aràbia Saudita. Després del fitxatge del futbolista per l'equip de futbol Al-Nassr, tota la família es traslladava al continent asiàtic. I tot apunta que Georgina està disposada a continuar enlluernant allà on passa.

Imatge de Georgina Rodríguez amb el seu 'look' espectacular als 'Joy Awards'
Georgina Rodríguez sorprenia tothom amb el seu vestit | Instagram

Dissabte passat, Riyadh acollia la cerimònia de premis 'Joy Awards' i les celebritats més influents de tot el món van fer acte de presència. I com era d'esperar, Georgina no s'ho va voler perdre. Així doncs, va fer acte de presència a la seva primera catifa vermella del país, i el seu 'look' va ser molt comentat.

Georgina va sorprendre tothom amb un impressionant vestit de vellut blau amb escot paraula d'honor. Un vestit cenyit que ressaltava la seva silueta i una mitja cua que queia lleugerament a terra. La veritat és que li quedava com un guant i totes les càmeres van anar cap a la seva persona.

La dona de Cristiano Ronaldo portava un vel que cobria la seva llarga cabellera negra. Georgina va optar per portar uns guants que cobrien les mans, en un color a joc amb el vestit. Un 'look' que molts podrien pensar que havia estat resultat de setmanes de preparació. Tot i això, Georgina va sorprendre a tothom revelant que havia estat creat en menys de 24 hores.

Primer pla de Georgina Rodríguez amb el seu espectacular 'look' als 'Joy Awards'
El 'look' de Georgina Rodríguez va ser creat en menys de 24 hores | Instagram

Així ho va confessar ella mateixa davant dels mitjans de comunicació de la gala de premis. Però aquest no va ser l'únic detall que va sorprendre. La 'influencer' també portava unes joies exclusives d'una de les firmes més luxoses d'Aràbia Saudita: 'Kooheji'. Segons han publicat diversos mitjans especialitzats, les esmentades joies tindrien un valor de mig milió d'euros.

Georgina, criticada pel seu pèssim anglès

Georgina va arrasar a les xarxes socials amb el seu 'look', d'això no hi havia cap dubte. És més, el seu 'post' a Instagram on mostrava el vestit va acumular ràpidament el milió de 'likes' en qüestió de mitja hora. Però hi va haver un altre moment de la nit que també va protagonitzar i no va passar desapercebut pels usuaris a les xarxes socials.

La xicota de Cristiano Ronaldo va ser entrevistada, molt breument, pels mitjans en anglès. I la veritat és que el seu anglès deixava molt a desitjar. Les seves paraules van ser recollides pels usuaris de les xarxes socials, que no donaven crèdit a la seva manca de fluïdesa.

«Georgina Rodríguez entrava a les classes d'anglès o, només veuria els catàlegs d'Avon i Mary kay?» o «Georgina Rodríguez parlant en anglès em va recordar a mi mateixa quan en tenia 14 i n'havia d'exposar a classe d'anglès», van ser alguns dels comentaris que es podia veure a les xarxes socials.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del mon del COR al WhatsApp