Shakira

Gran impacte per la persona que ha entrat a casa de Shakira: tapada amb una manta

Shakira veu el seu fill Milan al·lucinar amb el que ha passat

Aquest cap de setmana, Shakira i Gerard Piqué van tornar a ser notícia. I és que aquest diumenge passat, va ser l'aniversari del fill gran de l'exparella, Milan. El que hauria d'haver estat un esdeveniment agradable i familiar, es va convertir en quelcom replet d'especulacions per unes surrealistes imatges que van sorprendre tothom.

D'aquesta manera, la cantant colombiana i l'exjugador blaugrana, van organitzar una espectacular festa d'aniversari al seu fill, el qual feia 10 anys, a la mansió d'Esplugues de Llobregat. Fins al lloc, a banda dels convidats, també s'hi van concentrar diversos fans i, com ja és habitual, també hi era la premsa. 

Així, en les imatges capturades per les càmeres dels mitjans, vam poder veure uns deu infants aproximadament, amics de Milan, amb els seus respectius pares i diversos membres de la família Piqué-Mebarak. Montserrat Bernabeu, Joan Piqué i Tonino Mebarak, van ser alguns dels familiars que es van personar fins a la festa infantil. 

En aquest sentit, Tonino, germà de la de Barranquilla, va ser l'únic que va respondre els periodistes quan li van preguntar com estava la seva germana. «Està molt bé, tot bé», deia amb un somriure. En canvi, els avis de Milan i Sasha no van donar cap declaració, silenci sepulcral. 

Una persona misteriosa

El més sorprenent de tot plegat, però, va ser quan van aparèixer les imatges d'una misteriosa persona tapada completament amb una manta i amb dos policies que l'escoltaven. Ràpidament, les xarxes socials van esclatar davant la possibilitat que es tractés de Clara Chía, encara que aquesta informació no es va confirmar. 

Les imatges van ser emeses en exclusiva pel programa 'Aruser@s', presentat pel periodista català Alfonso Arús. Inicialment, van afirmar que es tractava d'una dona, però més tard, el mateix programa assegurava que es tractava d'un famós Tik Toker. Sigui com sigui, les càmeres no van poder gravar la identitat d'aquesta misteriosa persona. 

Persona tapada completament amb una manta entrant a casa de Shakira.
La persona misteriosa entrant a casa de Shakira. | La Sexta

Gerard Piqué va arribar amb els seus fills

Gerard Piqué també va aparèixer a la festa del seu fill gran. De fet, els dos nens arribaven amb el seu pare a la que havia estat la casa familiar de la ja exparella. Això sí, l'ex del Barça va decidir no pronunciar-se davant les preguntes dels periodistes.

Imatge de Gerard Piqué fora de casa de Shakira.
Piqué s'espera fora de casa de Shakira. | GTRES

A més, va sorprendre que Gerard Piqué no entrés a casa de Shakira amb els seus dos fills, sinó que es va dirigir a casa dels seus pares, els quals viuen just al costat.  

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp