Imatge de Jorge Fernández.

Jorge Fernández confessa el secret que només coneixia la seva xicota Nora

El presentador s'ha obert en canal i ho ha explicat tot

Jorge Fernández és una persona molt propera a l'hora de confessar certs aspectes de la seva vida en el seu programa, La Ruleta de la Suerte. De fet, no han sigut poques les vegades en què el presentador ha explicat alguna anècdota personal amb què ha sorprès els espectadors. Així, dimecres passat es va donar un altre d'aquests moments que només coneix la seva xicota Nora i que va arribar a les llars dels seguidors del programa.

L'ambient que es respira al format d'Antena 3 és un ambient familiar i proper. La Ruleta ja forma part de la història de la televisió gràcies a la seva gran audiència i al seu bon rotllo. N'és una prova veure com els concursants participen dins d'aquesta bona sintonia amb Jorge qui, de vegades, regala moments íntims com el de fa uns dies.

Jorge Fernández revela el que només sabia la seva xicota

Jorge Fernández s'ha convertit en un dels presentadors més veterans de la televisió. La seva feina al capdavant de La Ruleta de la Suerte està més que consolidada i ell no sembla tenir la necessitat d'explorar altres projectes.

Se sent a gust i confiat, conscient que el públic que segueix és familiar i molt agraït. Aquesta confiança és recíproca i només cal cercar a l'hemeroteca per recordar com el presentador ha compartit alguns aspectes de la seva vida privada.

Foto de Jorge Fernández a 'La Ruleta de la Suerte'.
Jorge Fernández admet haver-s'ho passat d'allò més bé les nits madrilenyes | Antena 3

Gràcies al que va passar dimecres 18 de gener passat, no cal remuntar-se gaire. Fernández va tornar a estirar sinceritat aprofitant la pista d'un panell que els concursants havien d'endevinar.

«Una llei no escrita», anunciava Jorge donant pas als convidats perquè comencessin a girar la ruleta. Un va acabar resolent-ho per 400 euros. «Res divertit passa els dilluns a la nit», va respondre.

Mentre aplaudia la pista del panell, el presentador va recordar què li va passar a ell i que només coneixia la seva xicota. «Jo me'n recordo que quan vaig venir a Madrid el 1999, dilluns passaven coses molt més divertides que un dissabte qualsevol», va comentar. «Dilluns passaven moltes coses molt divertides, hi havia fins i tot a la Castellana un embús a les tres de la matinada un dilluns o un dimarts», va assenyalar.

Jorge Fernández fa emmudir la Nora: «M'ho vaig passar molt bé»

Jorge Fernández va començar a despuntar el 1999, any en què es va alçar amb el títol de Míster Espanya. Començava per a ell una carrera professional vinculada al món de la interpretació. Nascut a Alacant, va deixar la localitat guipuscoana de Mondragón on va créixer per traslladar-se a Madrid.

Va ser justament aquells anys els quals recordava com una autèntica festa a la capital madrilenya. I no n'hi ha per menys, ja que van ser els millors anys per a Jorge, a qui el vam poder veure a Los Serrano o presentant els seus propis programes.

Imatge de Jorge Fernández baixant del seu cotxe
Jorge Fernández ha sabut treure-li profit a la seva fama | GTRES

Jorge reconeixia haver viscut i gaudit al màxim les nits madrilenyes, confessant amb nostàlgia que eren altres temps. «Era quan jo no tenia programa i no tenia gaires coses a fer, m'ho vaig passar molt bé els dilluns, els dimarts, els dimecres», deia.

«Ara ja cal ser aquí», concloïa amb certa nostàlgia aquells meravellosos anys. I és que des del 2006, Fernández porta al capdavant de La Ruleta de la Suerte. Un espai d'Antena 3 que s'ha convertit en el projecte televisiu on ha estat més temps i sembla que així seguirà.

El d'Alacant no té al cap abandonar l'espai, encara que sí que li va arribar plantejar quan va caure malalt. Tot i això, encara que anar a treballar li suposava un gran esforç, La Ruleta era la seva vàlvula d'escapament per mantenir el cap ocupat. Ara, totalment recuperat, aquests moments amargs es fonen amb els bons viscuts a Madrid.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp