Roberto Leal amb un gran somriure

Roberto Leal confessa el nou premi de 'Pasapalabra' i assenyala quan passarà

Roberto Leal viurà un moment històric a 'Pasapalabra'

Roberto Leal és líder indiscutible de les tardes d'Espanya amb el concurs Pasapalabra, d'Antena 3. A més a més, aquest programa aconseguirà ben aviat un pot mai aconseguit i que està celebrant ara els seus més de 20 anys d'història. Precisament, per aquest darrer motiu, s'ha donat a conèixer que hi haurà un nou premi per a diversos especials previstos.

En concret, el que passarà és que es farà una aturada a la competició que enfronta Rafa i Orestes. A partir del dilluns 23 i fins al dia 31 de gener, hi haurà un Duelo de Campeones. Seran diversos programes en què participaran alguns dels concursants més importants del format per aconseguir guanyar un valuós premi: 50.000 €.

Roberto Leal és conscient que aquesta novetat inesperada ha comportat expectació i aplaudiments dels espectadors. Per això les xarxes s'han omplert de comentaris encantats amb la proposta.

Roberto Leal revela l'inesperat torneig de Pasapalabra

Roberto Leal està il·lusionat amb el Duelo de Campeones que permetrà el retorn dels participants més emblemàtics de Pasapalabra. Exactament comptarà amb vuit, que van guanyar el pot, van aconseguir l'enorme afecte del públic o van exercir un paper crucial al concurs.

Així, per exemple, Roberto sap que comptarà amb quatre guanyadors del pot: Sofía Álvarez, Alberto Izquierdo i César Garrido, que es va emportar un dels premis més alts. Per descomptat, no ens oblidem de Pablo Díaz, que va ser qui primer ho va aconseguir a Antena 3.

De la mateixa manera, hi serà Jero Hernández, el concursant més longeu del format, i Rosa Nestal, que va destacar pel seu elevadíssim nivell cultural. I a aquests cal afegir Marta Terrasa, que va arribar a guanyar Pablo en algun duel, i Nacho Mangut, que destaca per ser el primer concursant que va tenir Pasapalabra al seu camí a Atresmedia.

Roberto Leal ja ha pogut conèixer la durada d'aquests especials. Antena 3 ha revelat que del 23 al 26 de gener serà la fase eliminatòria. Cadascun dels triomfadors s'embutxacarà per això 1.200 €. Les semifinals es jugaran els dies 27 i 30 de gener i, per últim, la final es jugarà el dia 31, on el vencedor guanyarà els esmentats 50.000 €.

Roberto Leal sap que hi ha molta expectació

Roberto Leal, que aquests dies era notícia per la seva vida personal, està feliç d'aquest especial de Pasapalabra, perquè es retrobarà amb participants als quals té moltíssim afecte.

Tanmateix, és conscient que no és l'únic que s'alegra per la iniciativa. Sap que gran part del públic està desitjant que hi arribi. N'és una bona mostra que les xarxes socials s'han omplert de comentaris com aquests lloant la proposta: «Aquest canvi és molt guai», «Estarà d'infart» i «Quina meravella. Diversos genis junts».

Això sí, no tot és del gust dels seguidors del format. N'hi ha que han trobat a faltar la presència d'altres concursants mítics, com ara Luis De Lama. És més, fins i tot n'hi ha que han fet suggeriments sobre això: «Els que ja van guanyar el pot seria un detall que ho donessin. Per exemple, podrien donar-ho a la lluita contra el càncer, que tanta falta fa».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp