Dani Alves i Joana Sanz en la taula 3

La dona de Dani Alves publica la foto que destapa com està realment: «Ho donaria tot»

L'ingrés a la presó de l'exjugador del Barça preocupa la seva dona, Joana Sanz

L'exfubolista del Barça, Dani Alves, s'ha convertit en protagonista de la premsa mundial pel seu ingrés a la presó el darrer divendres. La jutgessa va dictaminar el seu ingrés provisional i sense fiança després de ser acusat d'un delicte d'agressió sexual. Una situació que ha comportat que la dona de l'exculer, Joana Sanz, estigui molt intranquil·la per ell i preocupada, com és lògic.

La seva esposa es troba a la seva casa de Barcelona sola afrontant aquest moment com pot i ha volgut compartir amb tothom el seu estat. Ho ha fet compartint una fotografia a les històries del seu Instagram en què deixa de manifest qui és la seva companyia i la seva única font d'afecte en aquest tràngol. La parella de l'exblaugrana ha compartit aquesta instantània després de fer servir les xarxes per demanar respecte per a ella en aquest complicat instant.

Dani Alves sap el principal suport que té Joana Sanz

L'exfutbolista culer ha transcendit que a la presó catalana de Brians 1 està vivint les hores més amargues. No imaginava per res del món que havia d'ingressar a la presó, però la jutgessa així ho ha determinat pel risc de fuga al Brasil, que no té acord d'extradició amb Catalunya.

Dani Alves, amb la samarreta del Barça en un partit davant el Levante UD.
Dani Alves acaba de passar tot just la seva tercera nit a presó. | EP

Aquesta autoritat també ha dictaminat aquest ingrés sense fiança perquè ha cregut el testimoni i les proves que ha presentat la noia de 23 anys que ha acusat l'exjugador del Barça. A més, la jove ha renunciat a la indemnització que l'esportista li pogués donar, només vol que es faci justícia. Vol que l'exculer sigui condemnat per haver-la maltractat i agredit sexualment al bany d'una discoteca de Barcelona.

Alves, com s'ha donat a conèixer als mitjans, està patint per estar a la presó i qui també ho fa és la seva dona. Joana és a casa seva a Barcelona intentant assimilar els fets i esperant que el seu marit sigui declarat innocent i pugui tornar al seu costat. En aquest complicat tràngol, troba consol en la companyia de les seves mascotes, el seu suport més gran. La dona de l'exfutbolista blaugrana ho ha demostrat compartint una fotografia dels seus dos gossos a les històries amb el text següent: «El millor suport».

Sembla que aquests animals li donen l'afecte que necessita en aquest instant en què ella també està afrontant la pèrdua de la seva mare. Aquesta va morir fa una setmana a conseqüència d'un tumor a l'ovari.

Segurament, l'exjugador de l'equip català és conscient de la preocupació de la seva dona per ell i que aquesta necessita més que mai la seva mare. Una mare a qui troba molt a faltar i així ho demostren altres imatges que ha compartit a les xarxes, on aquella apareix ballant i posant i, a més, Sanz ha escrit el següent: «Ho donaria tot per a tornar-te a abraçar».

Dani Alves i el dolor de la seva dona

L'exfutbolista del Barça sap que Joana ara ha d'afrontar dos problemes: la detenció i l'ingrés a la presó i la mort de la seva progenitora. Dues situacions que la tenen força malament i que l'han portada a prendre mesures.

Concretament, la dona de l'exblaugrana s'ha vist obligada aquest cap de setmana a publicar un missatge a les xarxes demanant respecte per a ella: «Demano, si us plau, als mitjans que estan fora de casa meva que respectin la meva privacitat en aquest moment. La meva mare ha mort fa una setmana, tot just he començat a assumir que ella no està com perquè em turmentin amb la situació del meu marit».

Per ara, sembla que Joana continua donant suport a l'exculer, a qui va conèixer el 2016 gràcies a uns amics comuns. La fiblada va ser tan gran que només un any més tard van decidir contraure matrimoni en una boda íntima a Formentera. Des de llavors fins ara han estat molt units, però caldrà esperar per veure què passa entre ells després d'aquest assumpte.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp