Primer pla de Pablo Urdangarin

Pablo Urdangarin es treu la samarreta i tothom es fixa en el mateix

Pablo Urdangarin ha aconseguit que els seus fans donin la cara per ell

Pablo Urdangarin s'ha convertit en el membre més destacat de la família reial, té fins i tot més repercussió que les filles de Letícia. Cada cop que el jugador d'handbol del Barça fa un pas es converteix en notícia i s'ha envoltat d'un exèrcit de fans que sempre estan disposats a fer-ho tot per ell. L'última cosa que ha passat demostra que cada vegada té més poder, per això les xarxes estan tan revolucionades.

Pablo va viatjar des de Barcelona a Atenes per donar-li el condol a la reina Sofia, que acaba de perdre el seu germà Constantí de Grècia. L'emèrita es va envoltar de tots els seus nets i hi va haver mitjans que se'n van adonar: Pablo té competència. Miguel, l'altre fill de la infanta Cristina, ha pres el control de la situació i cada cop té més protagonisme.

Muntatge fotogràfic de la infanta Elena i els seus quatre fills
El jugador d'handbol del Barça vol el millor per a la seva família. | CatalunyaDiari

El jugador de l'equip català ha vist perillar el seu lloc, però no ha hagut de fer res per assentar-se al tron, els seus fans ho han fet per ell. El seu club de seguidors ha rescatat unes imatges del jove Urdangarin sense samarreta que han esdevingut el més comentat. Twitter i Instagram s'han omplert de comentaris aplaudint l'esportista, que ha conquistat tothom.

Tots s'han fixat en el mateix: en l'enorme semblança física entre Pablo i el seu pare. Tots dos són esportistes i tenen moltes coses en comú, però a més tenen trets molt similars.

Pablo ha aconseguit que la imatge de la seva família canviï dràsticament, amb prou feines es parla dels errors que va cometre el seu pare. El públic no ha perdonat Iñaki, però ara té més repercussió el fill que els problemes que va tenir amb la justícia. De fet, hi ha periodistes que han començat a aplaudir l'educació que Iñaki ha donat als seus fills.

El jugador d'handbol del Barça s'ha tret la samarreta, l'han enxampat i les fotos acaben de veure la llum. Són de fa uns mesos, però ara han guanyat pes perquè el seu germà Miguel ha intentat treure-li el protagonisme. És cert que ho ha fet sense voler, el noi no volia causar tanta sensació quan va viatjar al funeral de Constantí de Grècia.

Pablo Urdangarin: ningú sap si té parella

Pablo té moltes possibilitats de fer carrera als mitjans, potser provi sort en algun espai d'aquí a un temps. De moment està centrat en els seus mèrits professionals, que són molts, i els experts li auguren un futur fantàstic. Juga a l'handbol al Barcelona i està aconseguint que aquest esport tingui cada cop més pes dins d'Espanya.

Urdangarin s'ha convertit en objectiu de tots els periodistes, sobretot des que l'han enxampat sense samarreta. El públic vol saber si està enamorat, però caldrà esperar un temps per confirmar les sospites dels mitjans. En un primer moment es va explicar que tenia parella, una noia de família adinerada, però aquest rumor no és cert.

Segons ha sortit publicat, l'esportista del club català està solter perquè el vigilen gairebé 24 hores diàries i ningú no li ha enxampat cap contradicció. Això vol dir que no comparteix el cor amb ningú, de moment sembla estar centrat en la seva carrera. Està fent grans mèrits i ja s'ha convertit en el jugador més ben valorat de l'equip català.

Les fotos que s'han filtrat han esdevingut el més comentat del moment. Tots s'han fixat en alguna cosa: en el canvi d'Urdangarin els darrers mesos. Ha deixat de ser un nen, evolució que també han experimentat els germans.

Pablo Urdangarin amb la seva parella Juliana
Pablo Urdangarin encara no ha trobat l'amor. | Europa Press

Pablo Urdangarin no vol comparar-se amb ningú

Pablo s'ha vist embolicat en un debat que ell no ha creat: els mitjans l'estan comparant amb el seu germà Miguel. La revista Lecturas diu que Miguel l'ha desbancat, però els fets no ho demostren. L'última cosa que ha passat a les xarxes socials evidencia una realitat: que el jugador d'handbol del Barça continua sent l'estrella de la família.

Les imatges d'Urdangarin estan corrent com la pólvora i el més curiós és que no hi ha cap comentari negatiu. És cert que té un físic atractiu, però això no n'és el millor. El millor és que sempre ha demostrat ser molt educat i cordial amb la premsa, per això està tan protegit.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp