Joan Carles en un cotxe

La família del rei Joan Carles espantada en confirmar-se la pitjor notícia

Joan Carles acaba de rebre una informació força delicada

El rei Joan Carles ha cridat l'atenció dels seus familiars. No és la primera vegada que se'n parla, però potser podria ser la definitiva. L'emèrit fa un temps que està a Emirats Àrabs intentant girar full, però el passat sempre torna i acaba de trucar a la porta.

Les darreres informacions han preocupat molt, especialment a les seves filles: les infantes Elena i Cristina. L'emèrit, segons ha confirmat el mitjà Informalia , serà el protagonista d'una sèrie basada en la seva vida privada. No serà una sèrie qualsevol, serà una biografia no autoritzada que tractarà els temes més polèmics.

Joan Carles ha informat els seus fills en una trucada

La presumpta corrupció que ha marcat els últims anys no es quedarà enrere i també es parlarà de les possibles amants que ha tingut. Joan Carles de Borbó hauria fet una trucada als fills per confirmar els pitjors presagis: el projecte ja està en marxa. Els productors han tingut la deferència d'avisar-lo, però naturalment ell no vol saber res perquè sap que s'acosta tempesta.

No tindran miraments amb cap tema, no hi ha vetos i és la primera vegada que tot sortirà a la llum. La vida de l'emèrit va canviar el 2014, quan va decidir abdicar i començar una nova vida lluny de les càmeres i la monarquia. En aquell moment va començar la seva decadència: va perdre el poder que tenia i la premsa va començar a informar de la seva suposada vida paral·lela.

Imatge de la infanta Elena al costat del seu pare, Joan Carles I
Joan Carles s'ha convertit una altra vegada en el protagonista | CatalunyaDiari

Ara, la plataforma alemanya Sky Deutschland s'ha compromès a recollir tot això en un producte audiovisual. Joan Carles no es pot amagar més temps, el seu delicat estat de salut no ha servit per frenar la sèrie.

A Espanya hi ha certa preocupació perquè ningú, sobretot els seguidors de la monarquia, vol que li passi res a Abu Dhabi. Si li arribés a passar alguna cosa a l'exili les conseqüències serien fatals i els responsables de la institució no ho volen.

Joan Carles està al corrent dels nous problemes

El pare de Felip VI ha de resoldre els problemes com més aviat millor, però és cert que poca cosa més pot fer. Els responsables de la sèrie s'haurien posat en contacte amb ell per informar-lo, però no necessiten el permís ni l'autorització. Cada cop falta menys perquè la informació més desconeguda del monarca vegi la llum i és evident que la situació és preocupant.

«La sèrie examina la vida personal del rei, incloses les aventures amoroses, les acusacions de corrupció i el presumpte abús de poder. Fins i tot els esdeveniments i les circumstàncies de la seva abdicació», comenta un dels productors del projecte. Les infantes Elena i Cristina estan espantades, s'ha confirmat la pitjor notícia i no poden fer res per l'emèrit.

Imatge dels reis emèrits acompanyats dels seus nets i filles al funeral de Constantí
Joan Carles de moment compta amb el suport dels seus | GTRES

Felip, segons han explicat a Socialité, no està tan preocupat, de fet ha passat el cap de setmana amb uns amics a la neu. Ha viatjat tot sol, sense la companyia de Letícia i ha fet una vida completament normal. L'han enxampat a una cafeteria, no ha tingut cap gest estrany i s'ha barrejat amb la resta d'esportistes sense posar-hi impediments.

Joan Carles està molest amb algú de la família

Joan Carles, segons han explicat a Telecinco, està cansat de rebre informacions sobre Froilà, així que ha passat a l'acció. A Fiesta han assegurat que ha ordenat que el jove passi una temporada amb ell a Emirats Àrabs. Aquest caràcter presumptament autoritari també sortirà a la llum a la sèrie que s'està preparant a Alemanya.

El marit de la senyora Sofia va ser un rei molt estimat, però en aquella època no hi havia tanta llibertat per parlar-ne. Per això alguns asseguren que Felip ho està fent millor: a ell també l'estimen i sobre ell es coneix tot. Si fa alguna cosa sortirà, no com li passava al seu pare, que tot es quedava a l'ombra.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp