Pla general de Borja Prado

Borja Prado pren la decisió que afectarà a tot Telecinco: és imminent

Borja Prado vol que les coses canviïn a Telecinco

Borja Prado s'ha convertit en una de les persones més importants a l'hora de dirigir Telecinco, després de la marxa de Paolo Vasile. Precisament per aquest motiu és un dels responsables que la cadena recuperi el lideratge pel que fa a audiències. I la veritat, sembla tenir clar els canvis que vol introduir i que afectaran tant programes insignes com presentadors.

En concret, s'ha revelat que diversos espais de La Fábrica de la Tele seran els grans perjudicats per les decisions. Per tant, Jorge Javier Vázquez serà una de les figures més castigades.

Borja Prado i els seus plans per a Telecinco

L'empresari al capdavant de Mediaset, amb Alessandro Salem i Massimo Musolino, s'ha marcat com a objectiu recuperar espectadors per a Telecinco. Per aquesta raó, s'ha rumorejat que vol donar un canvi a la cadena i deixar de banda tanta premsa rosa per centrar-se en concursos. I és que aquesta és la tàctica que ha fet servir Antena 3 per consolidar-se com a líder a les tardes.

Per tant, sembla que Borja tindria intenció d'acabar amb Sálvame. Així i tot, això és una cosa que no podrà fer fàcilment perquè Vasile abans d'anar-se'n va blindar l'esmentat programa mitjançant la renovació del contracte.

Tot i aquest obstacle, Prado no s'ha quedat quiet. Així, ha reduït la durada de l'espai en obert, perquè ocupin el lloc dos concursos: Reacción en cadena i 25 palabras. Aquest últim, presentat i produït per Christian Gálvez, a qui a més li ha donat la nit dels dissabtes en lloc del Deluxe.

Però, tanmateix, hi ha més canvis. Aquest Deluxe canvia de dia d'emissió i s'emetrà divendres a la nit. I és que el Mediafest Night Fever ha estat eliminat de cop.

Captura de Jorge Javier Vázquez i Adela González parlant amb Ana María Aldón al 'Mediafest Night Fever'
Borja Prado sembla que posarà fi al Mediafest Night Fever | Mediaset

D'aquesta manera veiem que el principal perjudicat és Jorge Javier Vázquez, perquè s'ha quedat sense feina al Mediafest. A més a més, haurà de quadrar la seva agenda per presentar el programa nocturn del cor. Una situació que ha fet que corri el rumor que Borja Prado també vol desprendre's del català en no compartir les mateixes idees polítiques.

Tot i això, de moment no ho ha fet, ja que Jorge s'ha reincorporat a la feina després de les seves vacances. I cal pensar bé si no comptar amb ell, és una bona solució, ja que s'ha convertit en un dels presentadors més versàtils i necessaris per a Mediaset.

Jorge Javier Vázquez
Borja Prado no li ho posarà fàcil a Jorge Javier| TELECINCO

Borja Prado té un altre as sota la màniga

L'actual directiu de Mediasetsembla estar disposat a tot per recuperar l'audiència. Per això, malgrat el blindatge de Vasile, tindria intenció de posar fi per sempre a Sálvame. I per a això ha fet un pas inesperat que ara ha sortit a la llum.

Segons s'ha revelat, Borja podria haver entrat en diàleg amb Ana Rosa Quintana, la gran enemiga de l'esmentat espai. I ho hauria fet amb l'objectiu que ella, a través de la seva productora Unicorn, li plantegés una alternativa a aquest format. Una cosa que sí que sembla que ha fet.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell
Borja Prado confia en Ana Rosa per canviar les tardes de Telecinco | GTRES

Ara s'ha sabut que la periodista ha enregistrat el pilot d'un nou espai que seria el magazín de les tardes de Telecinco. És més, ha triat com a presentadora una persona que va acabar malament amb Sálvame. Ens estem referint a Paz Padilla, que en tindria com a col·laboradora a la seva filla.

De moment, la primera entrega ja està gravada. Així que, ara només queda esperar per veure si finalment convenç Borja Prado.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp