Imatge de l'actor català Jordi Sànchez.

Jordi Sánchez en xoc: un nou actor de 'La que se avecina' ho deixa perquè no pot més

Jordi Sánchez ha vist qui no apareix a la darrera temporada d'aquesta famosa sèrie

'La que se avecina' és una de les sèries amb més èxit a la història de la televisió. Aquesta creació dels germans Caballero s'ha aconseguit posicionar com la sèrie d'Espanya més popular que es coneix. I ara han volgut esprémer al màxim el seu gran triomf afegint-hi nous capítols.

El darrer mes de novembre vam poder veure una nova temporada. L'edició número 13 arribava a la plataforma de Prime Video amb força canvis nous. La sèrie deixava enrere Mirador de Montepinar per endinsar-se en un nou barri, on l'actor català Jordi Sánchez ha vist que alguns companys seus no l'han acompanyat. Un dels personatges que no apareix ha estat José Luis Gil (Enrique Pastor). A més a més, Víctor Palmero (Alba Recio) o Antonia San Juan (Estela Reynolds) també van decidir no aparèixer en més episodis. Ara, us explicarem els motius.

Jordi Sánchez ja sap qui no apareix a la darrera temporada

La temporada número 13 de La que se avecina arribava el mes de novembre a la plataforma de Prime Video amb molts canvis per sorprendre els fidels seguidors. La sèrie que va néixer com a intent de recuperar l'esperit d''Aquí no hay quien viva' ha acabat sent una molt més longeva.

Els germans Caballero han fet un gir de 360º a la sèrie i han deixat enrere l'emblemàtica urbanització de Mirador de Montepinar, ja que els veïns acaben desallotjant l'edifici. Una llar on l'actor català havia viscut durant diversos anys i que, arran d'un acord, es traslladen a Contubernio.

Imatge de Jordi Sànchez i José Luis Gil.
Jordi Sánchez encara no sap quan tornarà José Luis Gil a 'La que se avecina'. | Instagram

En aquest nou barri Jordi ja no tindrà la companyia de José Luis Gil, ja que no ha tornat aquesta temporada. L'actor que interpreta Enrique Pastor va patir un ictus el novembre de l'any 2021 i encara s'està recuperant, per la qual cosa li ha estat impossible participar en les noves gravacions amb l'actor català.

Altres rostres que no surten aquesta temporada

Jordi Sánchez ja coneix una altra de les baixes que ha patit la darrera temporada de 'La que se avecina': Víctor Palmero. L'actor que interpretava la coneguda i estimada Alba Recio, la filla transsexual d'Antonio Recio (interpretat per l'actor català) ha decidit no continuar en la sèrie.

Cal recordar que el personatge de l'intèrpret va rebre moltes crítiques i va estar al focus de la polèmica per no haver estat interpretat per una persona transsexual. La filla en la ficció de l'actor de Barcelona es va incorporar l'any 2015. Des d'aleshores, es va convertir en un dels pocs personatges transsexuals de la ficció espanyola.

El personatge d'Alba Recio, interpretat per Víctor Palmero.
Víctor Palmero interpretava el paper de la filla transsexual de l'actor català en 'La que se avecina'. | Mediaset

Al principi, va ser lloat pel públic, però amb estrenes d'altres sèries com ara Veneno, va ser força qüestionat. Tanmateix, aquesta no va ser la raó per la qual Víctor va decidir abandonar 'La que se avecina', sinó perquè «necessitava una pausa».

El company de Jordi Sánchez va confessar públicament que «crec que el meu 'jo' adult necessitava intentar treballar en un altre tipus de coses». Per això el jove continua amb la seva trajectòria professional, però més enfocat al món teatral.

Jordi Sánchez també recorda els que no hi són

Cal esmentar, que tot i que aquesta última temporada Jordi no tindrà la companyia de José Luis Gil o Víctor Palmero, també hi ha altres personatges a qui troba a faltar a la sèrie. És el cas d'Antonia San Juan.

Antonia San Juan
Jordi Sánchez també troba a faltar l'estimada Antonia San Juan. | Mediaset

L'actor català no gaudirà més moments en aquesta edició número 13 de la coneguda Estela Reynolds. El personatge de l'actriu sens dubte ha estat un dels més aclamats i enyorats de La que se avecina. La seva presència durant quatre anys ha aconseguit que tots els seguidors de la sèrie vulguin veure-la a cada estrena de temporada.

Lamentablement, en aquesta edició no hi serà al costat de Jordi. Malgrat el gran carisma que va despertar a l'audiència, la companya de l'actor català va decidir no continuar en més episodis sense un augment de sou. Després de valorar la seva oferta, els responsables de la sèrie li van denegar la proposta.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp