Imatge de Gerard Piqué fora de casa de Shakira.

Gerard Piqué, enxampat tornant a casa de Shakira: es disparen els rumors

El de la Bonanova torna a casa per una raó de pes

Gerard Piqué és el protagonista absolut d'aquests dies. És l'ase dels cops de Shakira, però ell, fidel al seu estil desencantat, se'n manté al marge. I el cert és que sembla que ho porti bé. 

Ara, al llarg de les últimes hores, hi ha hagut una cridanera novetat al voltant de la vida de Gerard Piqué. I és que l'exparella de Shakira ha tornat a la casa on ha viscut tants anys amb la cantant colombiana per un motiu especial (que hem sapigut a posteriori). 

Va ser diumenge passat, 22 de gener. Els paparazzis que fan guàrdia davant de la casa de Shakira es van sorprendre per l'arribada d'un cotxe que semblava ser el de Piqué. I sí, ho era. Els rumors es disparaven i els periodistes es preguntaven què hi feia allà el de la Bonanova. Doncs bé, tot té una explicació. 

Gerard Piqué torna a casa: un motiu especial

Tot tenia una explicació. Milan, el fill gran de la parella, feia 10 anys. Era el seu aniversari. En aquest cas, aquest cap de setmana, al menor li tocava estar amb el seu pare, però Piqué el va apropar a casa de Shakira perquè pogués estar també amb la seva mare. 

Només queda el dubte de si hi ha hagut retrobament entre tots dos. Quelcom que no se sap. 

A les darreres hores, el programa Plan de tarde de La 1 de ha donat algun detall més d'aquest teòric retrobament. Això sí, el que han assegurat és que Piqué, després de deixar el seu fill, se n'ha anat a la casa dels seus pares, que està annexa a la de Shakira.

La porta de casa s'anava obrint

Al llarg de tota la tarda, així mateix, els reporters van poder comprovar com anaven arribant regals per al petit Milan. Els treballadors de la llar de Shakira anaven obrint la porta de la mansió d'Esplugues de Llobregat de manera regular per anar agafant els regals que arribaven. 

Així mateix, un grup de fans de Shakira va voler cantar «l'aniversari feliç» a Milan. No sabem si ho va sentir, el que si sabem, però, és que Tonino —el germà de Shakira— va enregistrar-ho tot per a posteriorment ensenyar-ho a l'artista. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp