Primer pla de la reina emèrita Sofia.

L'última imatge de la reina Sofia preocupa, i molt, el rei Joan Carles

Creix la preocupació per l'estat de la reina emèrita

 Es compleix just una setmana de la trista mort de l'exrei Constantí I de Grècia. Va ser el 10 de gener quan el germà de la reina Sofia va perdre la vida a causa d'un vessament cerebral que havia patit dies abans. Des d'aleshores, la dona del rei emèrit no s'ha separat ni un segon de la seva família.

És conscient que són moments molt durs per a tots els membres de la seva família i que, ara, el més important és animar-se els uns als altres. Al principi, s'esperava que la mare del rei Felip VI romandria a Atenes tan sols uns dies, però tot sembla apuntar al contrari.

Segons s'ha pogut observar en les imatges que acaben de sortir a la llum, la reina emèrita no aixeca el cap, ja que es troba en un estat força alarmant. De segur que haurà generat preocupació entre els seus, Joan Carles I inclòs.

El preocupant estat de la reina emèrita fa saltar totes les alarmes

Tot just conèixer-se el greu estat de salut de l'últim rei dels hel·lens, la reina Sofia no va dubtar ni un segon a acompanyar el seu germà. Per això, va viatjar fins a Atenes el 5 de gener per estar al costat de l'exrei de Grècia.

La reina Sofia amb la seva família de Grècia visitant la tomba de Constantí II al cementiri de Tatoi
La reina Sofia no passa pel seu millor moment personal. | GTRES

Desafortunadament, cinc dies més tard, la reina emèrita va haver de bregar amb la dura pèrdua del seu germà. Des d'aleshores, tot i que ja se n'ha celebrat la vetlla, la veritat és que encara, avui dia, l'àvia de Victòria Federica segueix al seu país natal. Justament, s'ha complert una setmana des que es va donar l'últim 'adeu' Constantí I de Grècia en aquell funeral, que no va ser d'Estat. Així, llavors també van veure aquella escena de tota la Família Reial al complet, a excepció de la princesa Elionor i la infanta Sofia.

A aquest trist escenari també es van reunir altres familiars directes de la reina Sofia. Entre ells, hi havia el mateix príncep Pau amb la seva dona, Marie Chantal Miller, i els seus cinc fills, que van viatjar des de Nova York per acomiadar-se de l'últim rei dels hel·lens.

Això sí, no només van estar tots junts en el moment del funeral, sinó que també van fer altres plans per intentar desconnectar d'aquesta dura situació que estan passant. Algunes de les tantes coses que van fer en família va ser el sopar que es va organitzar a l'habitatge d'Anna Maria, vídua de l'exrei Constantí, el dia previ a l'enterrament, que està situada a la mateixa ciutat d'Atenes.

Imatge dels reis emèrits acompanyats dels seus nets i filles al funeral de Constantí
La reina emèrita ha rebut el suport de la seva família en aquests durs moments. | GTRES

La veritat és que la reina Sofia és conscient que la seva cunyada no ho està passant gens bé, ja que feia gairebé 60 anys que estaven de casats. Per això, no va dubtar a estar al seu costat, per brindar-li tot el seu suport i afecte. Tant la reina Sofia com la seva germana, Irene de Grècia, sempre han mantingut una relació excel·lent amb la dona del seu germà.

Així, a la sortida de la llar d'Anna Maria, es van capturar imatges de la reina emèrita en un estat que ha generat certa preocupació. S'hi podia veure la dona del rei emèrit agafant el braç de la seva filla, la Infanta Cristina, mentre es dirigien al cotxe que les traslladaria a l'hotel on s'allotgen. De la mateixa manera, la mare d'Irene Urdangarin també oferia l'altre braç a la seva tieta Irene: un preciós gest de donar suport a totes dues.

La reina Sofia trencada de dolor

Per descomptat, de moment, no sembla que la reina Sofia marxi aviat de Grècia. Tot apunta que aquesta ha preferit passar el dol amb la resta de la família. Són moments molt durs i quina millor manera de travessar aquesta complexa situació que al costat de la família. És comprensible que la reina emèrita vulgui estar envoltada de tots els seus éssers estimats, ja que, per a ella, la pèrdua del seu germà petit ha estat molt dura, ja que estaven molt units.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp