Foto de Rafa Nadal somrient en un photocall.

Rafa Nadal rep bones notícies després de la seva lesió: «espero que es recuperi aviat»

Rafa Nadal és un dels esportistes més importants de les últimes dècades

Rafa Nadal s'ha vist obligat a retirar-se després de patir una lesió important. Malgrat totes les expectatives que tenia posades en el seu últim desafiament professional, molts apunten que el tennista podria arribar a dalt de tot si s'ho proposa.

No hi ha cap dubte que el tennista no ha començat amb molt bon peu aquest 2023. Encara que l'arribada del seu fill ha omplert de llum la seva vida i la de la dona, aquest dimecres, 18 de gener, es va veure obligat a abandonar l'Open d'Austràlia per un motiu de pes.

Mentre estava disputant el seu últim partit contra l'estatunidenc Mackenzie McDonald, Rafa Nadal va sentir una punxada al maluc de la cama esquerra. Encara que en aquell moment va decidir no retirar-se, després de la derrota, l'esportista va haver de ser atès per l'equip mèdic. Més tard, el marit de Xisca Perelló va confirmar davant la premsa que, efectivament, el dolor se centrava al maluc.

Primer pla de Rafa Nadal plorant en públic
Rafa Nadal ha patit una nova lesió. | Europa Press

Després d'aquest contratemps, Rafa Nadal va confirmar al seu perfil de Twitter els pitjors presagis: «He realitzat proves mèdiques després de la derrota. La ressonància magnètica mostra una lesió de grau 2 al psoes ilíac de la cama esquerra». A través d'aquest tuit, el tennista ha assegurat que «ara toca repòs esportiu i fisioteràpia antiinflamatòria», a més de confirmar que estarà allunyat de les pistes «de 6 a 8 setmanes».

Ara, i després de conèixer aquestes males notícies, l'extennista i ara comentarista a Eurosport Alemania, Boris Becker, ja ha fet les seves prediccions sobre la carrera professional del mallorquí. Aquest reconegut esportista està convençut que Rafa Nadal encara tindrà un futur prometedor: «Es pot convertir en president si vol».

Rafa Nadal podria arribar al cim

Rafa Nadal s'ha convertit en un dels tennistes més valorats i reconeguts de les darreres dècades. Per això, Boris Becker està convençut que, si s'ho proposa, podria arribar a ser president del govern espanyol

Després de la lesió, molts professionals de la raqueta consideren que ja és hora que Nadal es retiri de forma permanent, però aquest comentarista alemany creu que a encara li queden molts parits per davant

En una de les seves últimes intervencions televisives, l'extennista no ha pogut evitar omplir d'elogis Rafa Nadal. De fet, Becker considera que «no només és una llegenda del tennis», sinó que estem davant «una llegenda de l'esport: és un dels esportistes més importants dels darrers 25 anys». A més a més, ha assegurat que seria un molt bon candidat per a la presidència del govern d'Espanya. Malgrat que considera que «es pot convertir en president si vol», Boris creu que Rafa Nadal «tornarà a agafar una raqueta».

Rafa Nadal jugant
Rafa Nadal podria ser un bon candidat a la presidència del govern espanyol. | GTRES

D'altra banda, i després de conèixer la intenció del tennista de participar en el pròxim Roland Garros, Boris Becker ha assegurat que, «si està en forma», continua sent «el seu favorit» per aconseguir la victòria d'aquest torneig.

Tanmateix, malauradament, considera que aquesta lesió és «un primer pas» cap a la retirada de Rafa Nadal. «Una lesió així és dura i a aquesta edat es triga encara més a tornar a estar en forma. Espero i prego que es recuperi aviat i el vegem novament. A París, a tot tardar. Però crec que els seus dies estan comptats», ha puntualitzat.

Rafa Nadal explica per què no es va retirar

Malgrat la greu lesió que va patir durant el seu últim partit a l'Open d'Austràlia, Rafa Nadal va decidir no abandonar la competició. Encara que molts li haguessin aconsellat sortir de la pista, ell s'hi va quedar per un motiu de pes.

Després, a la roda de premsa posterior al partit, el tennista no va tenir cap problema a compartir amb els mitjans de comunicació com es trobava després d'aquest nou problema de salut: «Han estat un parell de dies amb dolor, però res comparable a allò d'avui després del moviment aquest. No sé què està passant, si és al múscul o a l'articulació», va assegurar Rafa Nadal, abans de confessar que ja havia sentit alguna molèstia a la zona en altres ocasions.

Pel que fa al motiu que el va portar a seguir competint contra Mackenzie McDonald, el tennista mallorquí va assegurar que: «Sent el campió, no volia retirar-me. Ho vaig considerar, però ni li ho vaig preguntar al fisioterapeuta. Al final jo em conec. Vaig intentar seguir jugant sense agreujar la lesió. No podia pegar de revés, no podia córrer a buscar la pilota. Només volia acabar el partit. Això era tot».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp