El model Andrés Velencoso en una fotografia

Andrés Velencoso té una nova parella i és una cara coneguda d'Antena 3

Tots dos formaran part del nou equip de la pròxima temporada d''Élite'

Úrsula Corberó, Lara Álvarez... han estat moltes les dones famoses que han passat pel cor d'Andrés Velencoso. Fins al moment, la presentadora de Mediaset havia estat l'última conquesta del model; tanmateix, ha estat enxampat, recentment, al costat d'una altra dona.

Es tracta de Paula Gómez, una jove model i presentadora gaditana que ha treballat per a signatures de renom com Giorgio Armani. Tot i que l'hem vist en pantalla únicament en un programa nocturn emès en el canal Atresmedia Mega, la veritat és que l'actriu serà una de les noves incorporacions de la quarta temporada d''Élite' (Netflix).

Segons sembla, la parella podria haver-se conegut en el rodatge de la sèrie, ja que el model també s'incorporarà a aquesta nova temporada al costat de molts altres rostres coneguts. Sens dubte, és una oportunitat laboral per a tots dos, ja que feia temps que no reprenien aquesta faceta.

Malgrat que la jove no és molt activa a les xarxes socials, la intèrpret aprofita qualsevol ocasió per a presumir de la seva terra natal, de la qual va marxar fa uns anys per a complir el seu somni de construir una carrera en el món de l'espectacle i la moda.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Monday Energyyy

Una publicación compartida de Paula Gómez (@paula_g0mez) el

Havien intentat mantenir en secret la relació

Per al moment, cap dels dos ha confirmat ni desmentit la notícia després que sortissin a la llum unes fotografies on se'ls veia en actitud còmplice i romàntica passejant pel centre de Madrid, però és cert que la parella volia portar la seva relació amb molta discreció. Fins ara ho havien aconseguit, però unes fotografies publicades en exclusiva per la revista ‘¡Hola!’ han destapat el romanç entre tots dos.

Sembla que l'actor català ha aconseguit tornar a enamorar-se igual que ho va fer la seva última parella, Lara Álvarez, amb qui guarda una bona relació i fins i tot la hi va arribar a relacionar-s'hi després d'haver posat fi a la seva al romanç fa ja diversos mesos.