Miki Nadal ja té parella després que la seva dona el deixés pel seu entrenador

L'humorista de 'La Sexta' ha passejat el seu amor pels carrers de Madrid

Miki Nadal i Carola Escámez durant el CSI3: Madrid Horse Week 2016
Miki Nadal ja té parella després que la seva dona el deixés pel seu entrenador | GTRES

Miki Nadal està enamorat. El col·laborador de 'La Sexta' ha recuperat la il·lusió després del seu tempestuós divorci de Carola Escámez amb una empresària alacantina.

L'humorista, que va ser condemnat per un delicte lleu de vexacions a la seva encara dona, s'ha tornat a enamorar. Helena Aldea és l'afortunada que li ha robat el cor al saragossà. L'empresària alacantina és cofundadora d'una de les signatures de moda favorita de les famoses espanyoles.

La parella ha estat fotografiada en actitud afectuosa mentre passejava el seu amor pels carrers de la capital espanyola. L'empresària ha ajudat Miki Nadal amb la seva mudança, s'han assegut en alguna terrassa madrilenya i se'ls ha vist amb moto amb una actitud molt afectuosa.

Helena Aldea no és un rostre desconegut en el món de la televisió. Cristina Pedroche i Paula Echevarría són algunes de les seves fans. I és que aquestes 'celebs' han lluït algunes de les seves peces en els seus perfils d'Instagram.

L'alacantina té botiga digital i també física, amb seu a la seva ciutat natal, Alacant. La botiga d'Helena Aldea es diu Caprile i la va fundar fa uns anys al costat de la seva germana Ángeles Aldea.

Un cop dur

Miki Nadal ha refet la seva vida després de trencar amb Carola Escámez l'any 2019, després de més de cinc anys junts i una filla en comú. La seva separació no va ser per a res amistosa. L'humorista va ser condemnat a 20 dies de serveis comunitaris per «vexacions lleus» a la seva exdona, a qui va retreure una presumpta infidelitat i la va titllar de «pudent» o «munt de merda», entre altres joies.

A la meitat del dur procés de divorci que van viure, Carola Escámez va tornar a trobar l'amor en la figura de Roberto Martín, esportista i entrenador personal al qual ella coneixia des de fa temps. I és que aquest era l'entrenador del mateix Miki Nadal fa dos anys.

Veient els resultats tan bons que va obtenir el seu llavors marit, Carola Escámez es va posar en mans d'ell per a millorar el seu físic. El que va començar sent una relació entre entrenador i alumna ha acabat convertint-se en una bonica història d'amor que van oficialitzar el mes de juny passat.


Comentaris

envia el comentari