La nova 'bomba' de Joan Carles I que espanta Zarzuela: la data en què torna

La seva tornada podria ser ben aviat

Joan Carles podria tornar a Espanya el pròxim mes d'octubre
Joan Carles I ha comunicat aquest dilluns la seva intenció de marxar d'Espanya | cedida

El passat 3 d'agost Joan Carles marxava d'Espanya. Una informació que la casa reial va ocultar durant un curt període de temps i no va fer pública la notícia fins 15 dies després. En un principi el seu nou destí era del tot incert i es van produir moltes especulacions però finalment es va confirmar que el rei emèrit estava als Emirats Àrabs gràcies a una foto seva on se'l podia veure baixant d'un avió privat a Abu Dabi.

D'aquí a pocs dies farà dos mesos d'això i des d'aquell dia no s'ha tornat a saber res més de Joan Carles i, tret de les declaracions de Corinna Larsen sobre el seu passat amb l'emèrit, tampoc s'ha tornat a parlar d'ell. No obstant això, sembla que Joan Carles estaria preparant el seu pròxim moviment i aquest el portaria de tornada a Espanya.

El seu amic Fanjul, un empresari que viu a la República Dominica, i que manté contacte diari amb ell, ha explicat que Joan Carles «veu el futur amb optimisme» i té l'esperança de poder tornar ben aviat al seu país natal. De fet, es creu que el seu retorn pot estar molt a la vora, abans que acabi aquest 2020. I és que la possible data de torna de Joan Carles coincidiria amb el dia de la Hispanitat, el pròxim 12 d'octubre.

Podria participar en les regates de Sanxenxo

De fet alguns especulen amb la possibilitat que l'emèrit participi a les regates de Sanxenxo, a Galícia, ja que ell és el propietari del nou Bribón amb el qual s'ha proclamat campió del món amb la categoria de velers clàssics de 6 metres.

Una informació però que s'ha encarregat de desmentir el president del Reial Club de Vela de Sanxenxo, amic íntim de Joan Carles, que va declarar que aquest any el trobarien a faltar i va mostrar el desig que l'emèrit pugui tornar ben aviat a Espanya. L'excap de l'estat va celebrar el seu últim sopar al país, abans de marxar-se als Emirats Àrabs, al seu costat i amb un altre grup d'amics.


Comentaris

envia el comentari