Chenoa abraçant Àngel Llàcer durant una entrevista a 'El Hormiguero'

Chenoa es trenca a 'El Hormiguero' després de la inesperada petició d'Àngel Llàcer

La cantant no ha pogut evitar emocionar-se

Ángel Llàcer, Lolita Flores i Chenoa s'asseien al plató de 'El Hormiguero' per a parlar sobre el retorn de 'Tu cara me suena'. A més de parlar sobre la imminent estrena de la nova temporada del conegut concurs d'Antena 3, els convidats també han parlat sobre les seves respectives vides.

Chenoa, qui actualment travessa el seu millor moment personal, s'ha mostrat d'allò més trista en narrar-li a Pablo Motos que havia hagut de cancel·lar les seves noces a causa del coronavirus. Una desgràcia per a la cantant que els seus companys li recorden dia si i dia també, especialment Àngel Llàcer, qui no dubtava a preguntar-li en ple directe: «Però quan et casaràs?».

Visiblement incòmoda per la pregunta del seu company, Chenoa intentava respondre-la de la millor manera possible. La cantant confessava que encara no havia posat data al seu casament després de ser cancel·lat, i que tant ella com el seu futur marit estaven a l'espera que la situació millorés per a poder triar nova data i evitar una altra desil·lusió.

I és que Àngel Llàcer sempre ha estat un suport fonamental per a Chenoa. Tan aviat conèixer-se la notícia que havia cancel·lat la seva boda, el susdit va decidir dedicar-li unes boniques paraules d'ànim a la seva companya a 'Tu cara me suena': «T'estimo, Chenoa. T'estimo, Laura. T'estimo, amiga».

La proposta d'Àngel Llàcer a Chenoa

Després d'aquesta resposta per part de la cantant, Àngel Llàcer acabava dient que tenia una cosa molt important que dir-li relacionada amb les seves noces: «Vull ser el teu padrí de noces, en el moment del brindis hi ha una persona que s'aixeca i fa un discurs. Vull fer-ho, però sense el filtre de la televisió», confessava. 

Unes paraules que sens dubte han alleujat a la cantant, qui tenia establert que en el dia de les seves noces seria el seu pare qui la portés a l'altar. No obstant això, s'ha emocionat després de conèixer que Àngel Llàcer volia dedicar-li unes boniques paraules en un dia tan especial per a ella.

«Estic d'acord que facis el brindis i el discurs, però el meu pare em portarà a l'altar, clar», afegia la cantant davant els aplaudiments del públic i els riures dels seus companys.

Després d'aquest emotiu moment, Llàcer no dubtava a fer broma a l'hora d'afanyar a Chenoa que es casés al més aviat possible, ja que era tota una dona. «Això que significa? Chenoa no és verge amb l'edat que té», li discutia Lolita Flores.

«Quina edat? La teva? Ve a parlar ella, la Tutankamon», assegurava, en to bromista, la cantant. Sens dubte, unes declaracions que evidencien la bona relació que mantenen tots tres companys d'equip, dins i fora del programa.

«Amb quants homes has estat?», li responia Lola Flores, una pregunta on Chenoa ha tingut una clara resposta: «Des de l'època de Tutankamon fins ara fixa't tots amb els quals m'he ficat al llit...».

Després d'aquests petits comentaris amistosos entre els convidats, Pablo Motos, emocionat, sentenciava: «Això subratlla una cosa molt fanfarrona. Feu un programa de televisió, però paral·lelament es fan unes relacions que són a vegades molt més estables que les de parella».

Una relació que començava ja fa anys

La veritat és que no és d'estranyar que la cantant s'emocionés després d'escoltar les paraules de la seva companya, ja que porten ja més d'una dècada units professionalment.

Cal recordar que Àngel Llàcer ha estat un dels professors de Chenoa dins de l'Acadèmia d''Operación Triunfo', lloc que li ha permès fer el primer pas per a triomfar en el món de la música igual que molts dels seus companys, com David Bustamante o David Bisbal.