Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Àngel Llàcer i Chenoa, tots dos amb rostre seriós

L'estat de salut d'Àngel Llàcer es converteix en notícia per la confessió de Chenoa

Chenoa ha assegurat que el seu company de ‘Tu cara me suena’ està ben envoltat, però la recuperació és lenta

Àngel Llàcer ha preocupat els seus seguidors i els seus companys després d'una greu infecció que va contreure durant un viatge al Vietnam. La notícia ha cobrat més rellevància després que Chenoa, la seva companya a Tu cara me suena , compartís una actualització sobre el seu estat de salut al programa Y ahora Sonsoles.

La travessia d'Àngel Llàcer al Vietnam va resultar ser més perillosa del que s'esperava. En tornar a Espanya, el carismàtic jutge va haver de ser hospitalitzat d'urgència a causa d'una infecció bacteriana greu provocada pel bacteri Shigella.

Aquesta infecció, que pot causar diarrea greu i complicacions sistèmiques, va portar Llàcer a ser ingressat a l'UCI. Allà va passar 14 dies rebent tractament.

Àngel Llàcer al programa Punts de Vista de La 2
Àngel Llàcer ha estat molt greu | RTVE Catalunya

L'actualització més recent sobre l'estat de Llàcer va ser proporcionada per Chenoa, també membre del jurat de Tu cara me suena. Sonsoles Ónega va preguntar a Chenoa sobre l'estat de salut del seu company, i ella va respondre amb un missatge d'esperança i suport.

“Bé, vaig estar amb ell l'altre dia. Passet a passet va sortint”, va començar Chenoa, ressaltant la importància del suport emocional en la recuperació de Llàcer.

“La part emocional crec que és fonamental. Està superbé envoltat. Tots el volem, el visitem, estem amb ell i desitjant que torni el més aviat possible”, va afegir.

Plànol curt de Chenoa asseguda al plató del programa 'Y ahora Sonsoles' amb rostre neutre
Chenoa s'ha sincerat | Atresmedia

Chenoa es desfà en parlar d'Àngel Llàcer

Chenoa, visiblement emocionada, va parlar sobre la seva llarga relació amb Llàcer, que es remunta als seus dies a Operación Triunfo fa 23 anys. “És el meu company, és el meu amic. Jo l'estimo i ell ho sap”, va expressar.

L'impacte de Llàcer a Tu cara me suena va més enllà del seu paper com a jutge. Segons Chenoa, “és l'ànima de Tu cara me suena, ningú no puja a aquesta taula del jurat com ell”.

Va descriure com Llàcer il·lumina el set amb la seva presència i la seva energia, i va expressar el seu desig de veure'l recuperat i de tornada al programa com més aviat millor. “Quan s'encén el pilot vermell és una persona que té molta llum”, va dir Chenoa, subratllant el talent únic de Llàcer.

Fotomuntatge d'Àngel Llàcer amb un teatre de fons
Àngel Llàcer s'està recuperant | Europa Press, mermyhh

Àngel Llàcer encara està en procés de recuperació i el suport dels seus amics, com Chenoa, juga un paper crucial en la rehabilitació. La comunitat de l'espectacle i els seus seguidors continuen enviant missatges de suport i bons desitjos, esperant veure aviat Llàcer tornar amb el seu habitual entusiasme i carisma.

La salut d'Àngel Llàcer ha estat motiu de preocupació, però també de mostra d'afecte i de solidaritat per part dels seus companys i seguidors. Chenoa ha brindat una actualització encoratjadora sobre el seu estat, destacant la importància del suport emocional i la proximitat dels seus éssers estimats en aquest moment difícil.