Primer pla d'Ángeles Blanco.

Ángeles Blanco parla massa i confessa què passa amb Vicente Vallés

La dona de Vallés confessa la complicada situació

Vicente Vallés és un periodista d'informatius que, des de fa uns quants anys, manté una relació consolidada amb la presentadora de Telecinco, Ángeles Blanco.

Tant el conductor d'Antena 3 Noticias com la conductora d'informatius de la cadena rival de Vallés saben que, per les seves feines, la conciliació familiar no és una tasca senzilla. Però, quan tenen una estona lliure, no dubten a passar temps al costat del seu fill, el petit Daniel.

Daniel és l'únic fill del matrimoni i aquest sap que la feina dels seus pares fa que moltes vegades amb prou feines puguin fer plans junts. I és que a causa dels diferents horaris laborals que tenen, tots dos no passen junts el temps que els agradaria.

Vicente Vallés deixa sola la seva dona

Sobre la conciliació familiar, les properes vacances i, fins i tot, sobre la polèmica entre Kiko Matamoros i Mercedes Milá ha parlat la dona del comunicador. Ho ha fet al photocall de la pel·lícula familiar Un héroe samurái.

Vicente Vallés al plató dels informatius d'Antena 3
Vicente Vallés no va anar a un esdeveniment d'oci on van anar la seva dona i el seu fill. | Europa Press

 

La conductora d'Informativos Telecinco ha parlat sobre com s'ho fan Vicente i ella amb l'educació del seu fill. A més, s'ha referit a quins són els seus plans més immediats per agafar forces de cara a la temporada vinent a la televisió.

Compaginant a la perfecció els compromisos laborals amb la seva tasca de mare, Blanco no es va perdre la gran estrena d'aquesta pel·lícula infantil en companyia del seu fill Daniel.

Vicente Vallés ja sap quan podrà fer plans amb la família

Admetent que la conciliació familiar és difícil d'aconseguir, la periodista va afirmar davant dels reporters de premsa que el 2022 tant ella com Vicente Vallés tindran temps per desconnectar a l'agost.

Vicente Vallés i Ángeles Blanco en una entrega de premis
El matrimoni vol que arribi el mes d'agost per descansar. | GTRES
 

«Descansem el mes d'agost, com tanta i tanta gent que treballa també ens mereixem el descans en família. L'actualitat no para, realment no me'n vaig perquè l'actualitat és molt intensa, no ens n'aniríem mai», ha explicat.

Sabent que és una mare exigent, Ángeles va explicar que a casa formen un matrimoni perfecte en relació amb l'educació del fill. «Depèn de per què, però fem un bon equip», ha sostingut.

«Crec que som durs i comprensius a cada moment i depenent de quina faceta. Fem un bon equip a casa». Quan li pregunten per l'adolescència, la periodista admet que algunes de les vivències que li expliquen els amics fa que s'alarmin.

«Imposa pel que t'expliquen els amics, quan els veus i et van explicant coses que dius 'Déu meu, quan arribi el moment'. Però estic convençuda que em donarà una adolescència tranquil·la», ha exposat.

Ángeles Blanco es mulla sobre els temes de Telecinco

D'altra banda, la dona de Vallés ha parlat de la polèmica de Kiko Matamoros, que ha dubtat de la professionalitat de Mercedes Milá. Per a la comunicadora, Milà és tota una professional dels mitjans amb una trajectòria irreprotxable.

Vicente Vallés, preocupat per la seva dona
Vicente Vallés i Ángeles Blanco tenen un fill en comú. | GTRES
 

«La conec de parlar amb ella, però no hem treballat juntes. Té un nom propi a la televisió, fa moltíssims anys que està a la televisió, tothom sap qui és. Està vinculada a noms molt importants de la història de la televisió en aquest país i crec que això ha de ser per alguna cosa», ha exposat.

A més, sabent el nou futur professional que li espera a la seva ja excompanya de cadena, Sonsoles Ónega, aquesta espera que li vagi fenomenal en aquesta nova etapa.

«És una professional tremenda, és molt treballadora, molt seriosa, molt responsable i, a més, molt bona gent. Només li puc desitjar el millor on sigui, ara és allà, abans va ser aquí, mai se sap on serà. Que tingui molta sort en els projectes que tingui», ha finalitzat d'aquesta manera les seves declaracions al photocall.